Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DeszczuStrugi

Erasmus

Polecane posty

Gość DeszczuStrugi

Jaki kraj polecacie na Erasmusa? Macie jakieś doświadczenia w wymianie zagranicznej studentów? Czekam na Wasz odzew ;)

Gość kmr
Wielka Brytania, jeśli masz możliwość. Nie jestem pewien jak dokładnie jest na wymianach, ale doświadczenie studiowania w UK jest tak odmienne i ciekawe, że szkoda zmarnować okazję, jeśli takowa się nadarzy.

Gość Mary co była w NL
Holandia jest super i to nie tylko dlatego ze można jarać :) Piękny kraj, bardzo mili ludzie, na uczelni ludzie z całego świata

Gość gość
Dla mnie Francja-Paryz.

Gość gość
no ale słyszałam że w holandii jest bardzo wysoki poziom nauczania

Gość 0 Terenia 0
Ja bym na wyspy w y j e b a ł a (byle nie do Anglii :O) Sama tam studiowałam i było p r z e k u r w i ś c i e :classic_cool:

Gość gość
To zależy z jakimi krajami ma podpisane umowy Twoja uczelnia. Ja polecam Portugalię lub Hiszpanię.

Gość gość
...bo tam nizszy poziom? :D

Erasmus w NL . Nie wiem co chcesz studiowac i w ktorym miescie. Jakie warunki ci proponuja.W jakim jezyku? Ludzie nie sa tacy mili jak pisza wczasowicze.Na jakiej zasadzie chcesz studiowac? Wymiana,wlasny wybor czy konkurs.Pyan wiele ..

Gość doremifasolla
U mnie w dublinie byly dwie niemki z erazmusa. wIem ze powinnas zdac wczesniej egzamin z jezyka. Wiecej dowiesz sie na swojej uczelni. A tak apropo wysokiego poziomu w rankingu swiatowym w ubieglym roku uniwersytet jagiellonski najlepszy w polsce byl na 424 miejscu a warszawski na 442' trinity college w dublinie na 98. Zawsze podoba mi sie mniemanie polakowo tym ze polska edukacja jest na wysokim poziomie.