Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka8989

spotkanie z byłym

Polecane posty

Gość Anka8989

Za tydzień mam spotkać się z chłopakiem który zostawił mnie dla innej....czy mini i idealny makijaż podziałają na faceta i uczucia odżyją?;-D

Gość gość
NIE NIE NIE NIE :) Uśmiałam się, bo jakiś czas temu sama założyłam tu podobny topik, oczywiście dowiedziałam się, że mam nie iść, oczywiście poszłam i oczywiście tego żałowałam. Nie ma co rozwlekać przeszłości.

Gość Anka8989
Na samym początku jak powiedział ze z nią jest (o ile można tak to ująć, bo mieszkają 400 km od siebie) to stwierdził ze ma nadzieję że pozostaniemy w kontakcie. a ja głupia spytałam czy sie spotkamy by pogadać- powiedział że tak. Teraz sama nie wiem czy to dobry pomysł.

Gość gość
Serio taka z Ciebie desperatka, że facet ma Cię gdzieś i rzuca Cię dla innej a Ty zrobisz jeszcze wszystko żeby Cię przeleciał? :o Zawsze mi żal dziewczyn o tak niskim poczuciu własnej wartości :(

Gość Anka8989
nie ma mnie przelecieć. pytałam tylko czy ktoś miał podobny przypadek że facet który odszedł chciał wrócić i po jakim czasie.

Gość gość
No i tak z Ciebie desperatka, bo skoro zrobił tak raz to już zostanie w przekonaniu, że będziesz jego kryzysową dziewczyną jak mu się zachce p******ć :o Znajdzie jakąs fajną, rzuci Cię, tamta mu się po jakiś czasie znudzi i znowu będzie miał Ciebie żeby się wyładować :o no daj spokój...

Gość sam 29 latek
ja jestem facetem w podobnej sytuacji.Wiele lat temu zdradzilem swoją dziewczynę z inna mieszkajacą daleko.Niedawno do mnie napisała czy się spotkamy.Kiedyś byłem młody głupi,teraz bym starał się naprawić to co złe.Spotkanie będzie koleżeńskie, na nic nie liczę,ale miło chciałbym się zaskoczyć.To była naprawdę świetna dziewczyna.

Gość Anka8989
w sumie jestem na niego tak zła ze pomyślałam żeby oczarować go, być niedostępna i żeby sam biegał za mną a nie ja za tym durnym debilem.

Gość gość
W życiu bym nie poszła na spotkanie z byłym.Trzeba mieć swoją godność.Nie lubię odgrzewanych ziemniaków. Miej troche ambicji co?!

Gość sam 29 latek
szkoda Twojego czasu.Albo daj mu szansę albo spokój.Inaczej to dziecinada.

Gość Anka8989
Najbardziej boli to, ze 26 latek który powinien się ustatkować poleciał na 18nastkę mieszkającą 400km od niego:-(

Gość sam 29 latek
wiek jest nieważny.Ja miałem 22 lata jak zdradziłem 18 latkę z 24 latką.To był wyjazd na narty.Alkohol tez sporo namieszał.Dziś żałuję ale taki los...

Gość Anka8989
Nie zdeklarował się jeszcze że ją kocha, nie wiem nawet czy się z nią przespał- od tak niby sie nie spodziewał a tu nagle po jednym spotkaniu- coś "poczuł" żałosne.