Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drgajaca powieka

wagary u bardo dobrej uczennicy

Polecane posty

Gość drgajaca powieka

ucze sie nienagannie,aczkolwiek jestem bardzo chorowita.w tamtym roku mialam moze z 50% godzin opuszczonych,nauke totalnie olalam,przez co moja srednia byla okropna.bylo to lekko ponad 4,a ja ucze sie w najlepszej klasie w najlepszej szkole,wiec bardzo slabo.w tym roku zamierzam znow wziac sie do pracy.jak narazie mam same 5 i 4,lecz moja kolezanka z innej szkoly (uczy sie zle,srednia ok. 3,poprawka,wagarowala) namawia mnie na wagary.nie wiem czy sie zgodzic,czy nie,tymbardziej ze juz mnie 2 tygodnie nie bylo w szkole.co zrobic?bardzo bym chciala pojsc,ale jak potem z usprawiedliwieniem?boje sie troche. :(

Gość gość
Moja średnia była okropna było to ponad 4 :D :D Uczy się źle, średnia ok. 3 :D :D :D A ty normalna jesteś czy tak nie do końca?

Gość gość
Jak się boisz, to jesteś leszczem i się nie nadajesz na wagary. Poza tym w którym miejscu jesteś bardzo dobrą uczennicą? Co najwyżej dobrą.

Gość drgajaca powieka
jestem,jak najbardziej,ale bardzo prosze o odpowiedzi na temat.

Gość gość
średnia 3 to przecież słabiutko, co się czepiacie dziewuchy?

Gość drgajaca powieka
jestem bardzo dobra uczennica.w I klasie gimnazjum mialam srednia 5,64.

Gość drgajaca powieka
up

Gość gość
Głupie pytania zadajesz, o usprawiedliwienie. Po prostu zostają nieusprawiedliwione i tyle. Jakaś tam ocena z zachowania z tego będzie, ale ona nikogo nie obchodzi. Jedyną konsekwencją będzie, że jak na przykład zwiejesz z matmy, to możesz czegoś nie rozumieć. Inną kwestią jest, że wagary wcale nie dają frajdy, bo co jest fajnego w siedzeniu w domu czy włóczeniu się po mieście, no chyba że aspekt "nielegalności". Łatwo mi mówić, bo ja zwykle jak mi się nie chciało iść to nie szłam i rodzice pisali mi usprawiedliwienie, że byłam u jakiegoś lekarza, bo uznali że lepiej żebyśmy byli w domu jak się nam nie chcę być w szkole, niż żebyśmy się gdzieś ukrywali czy łazili po niebezpiecznych miejscach.

Gość drgajaca powieka
nie siedzialabym w domu,a pojechalybysmy do innego miasta na zakupy etc.

Gość drgajaca powieka

Gość gość
Na zakupy do innego miasta, czyli w obce miejsce, w autobusie pedofile tylko czekają aby was zmacać, a złodzieje aby ukraść majątek, który byście chciały przeznaczyć na zakupy.

Gość gość
"jestem bardzo dobra uczennica.w I klasie gimnazjum mialam srednia 5,64." Błąd! Byłaś bardzo dobra uczennicą, teraz jesteś przeciętna. Chciałabyś do tego wrócić, ale już się nie uda. :/

Gość gość
Nie uda się, bo zadajesz się z elementem wagarującym, potem pójdziesz z nią do tej samej zawodówki i będziecie kształcić się na szurogary :D

Gość drgajaca powieka
to tak jak ty,szurogarze. :) byłam w szkole,napisałam kartówkę,świetnie mi poszła,jesteście głupie baby.nie wiem po co zadawałam tu te pytanie.