Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Promyczuś

Jak interpretować wyrażenie z porannego moczu w testach ciążowych

Polecane posty

Gość Promyczuś

Cześć dziewczyny! Pytanko mam. Właśnie zrobiłam test ciążowy, ale się zastanawiam bardzo... Bo czy jeżeli 2,5h wcześniej stawałam do toalety to czy nie wysikałam wtedy najwyższego stężenia hcg? Pytam bo oczywiście test negatywny...

Gość guni7
bylo 2,5 h temu zrobic ten test albo mocz przetrzymac do rana np. w pojemniku na mocz . powtorz test jutro z rana. a kiedy owulacja byla?

Gość gość
z pierwszego moczu tzn. po minimum 6 godzinach nie snu i nie oddawania moczu, no ludzie wiem że wczesna godzina, ale trochę logiki mimo wszystko

Gość gość
jeśli nic nie piłaś to zrób, ja jak byłam w ciąży to mi w środku dnia wyszedł po 2 herbatach

Gość Promyczuś
Obudziłam się i nie dało się wytrzymać a było to po 4h snu. Pomyślałam, że jak nic nie będę piła to nie zrobi to różnicy Skok temperatury i śluz zabarwiony krwią miałam 14 września.

Gość kasieczka121
No to nie powinnaś robić testu najwcześniej w sobotę po 2 tygodniach??

Gość gość
A jaki wyszedł wyniki?? Przecież dzisiejsze testy tak na prawdę można robić o każdej porze dnia.. Jeśli minęło odpowiednio dużo czasu, to nawet po południu wskaże ciążę, jeśli będzie. Zrób sobie drugi test po południu i już

Gość gość
Przecież napisała że negatywny.

Gość gość
no tak.. przeczytałąm. poszłam coś zrobić i odpisałam.. wyleciało mi z głowy.. zrób ponownie to będziesz wiedziała