Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiaj mam inauguracje studiów isć czy nie

Polecane posty

Gość gość

warto cy odpuścić? bo mam daleko i leje strasznie deszcz u mnie :o

Gość gagoowy marucha
k***a właśnie czytalem na onecie jakich my to ludziom magistrów dajemy. Takie tępe łby będą sobie wpisywać w cv mgr. Ja p******ę

Gość gość
a co? żal ci d*pe ściska bo ty nie masz mgr? :D

Gość gagoowy marucha
gościu. Ty z magistrem nigdy nie osiągniesz tego co ja bez. Poza tym jak bym miał pusty leb jak bemben,to wstydził bym się przyznać że jakiekolwiek studia zaliczyłem

Gość gość
a skąd możesz wiedzieć że jestem pusta? :D no i sie wydało że nie masz mgr i dlatego tak cie to boli, zazdrość d*pe ci ściska :D haha trzeba było iść a nie teraz będziesz piertolił matole bez matury że jesteś lepszy

Gość gość
nie każdy student ma pusty łeb to sobie daruj 🖐️

Gość gagoowy marucha
dka mnie ktoś,kto taki temat daje jest pustakiem.

Gość gość
serio? normalny temat idz na swoją budowe cegły przewalać mądralo co matury nie zdał. typowe 🖐️ nie paruj z tej zazdrości, chooy cie to interesuje kto studia zdaje ty nawet tego nie masz i ciebie to nie dotyczy 🖐️

Gość gagoowy marucha
gówno o mnie wiesz to się nie udzielaj.

Gość gagoowy marucha
poza tym sam wybór kierunku daje poznać czy to leniwy element i ślizgacz. K****, politologia,ekonomia i takie tam. A wybierz sobie medycynę czy jakąś inną inżynierię i pokaż światu na co cię stać. Wtedy możemy pogadać.

Gość gość
hahaha a ty odrazu wiesz co studiuje a co nie 🖐️ nie będe studiowała ani ekonomii, ani tego co wypisałeś :) ale nie mam nic do osób co studiują te kierunki bo taką mają wole i tak jesteś tylko zazdrosnym g****m co mu sie w życiu nie powiodło, musi frustracje wylewać żegnam 🖐️

Gość gagoowy marucha
wiesz co? Udzieliłem się w tym temacie dla tego że sam temat mnie wkurzył. Iść czy nie iść?. Przecież właśnie takie mało znaczące sprawy pokazują i uczą odpowiedzialności i zdyscyplinowania. Bez tego w życiu nie ma szans na dojscie do czegokolwiek. U mnie za takie tematy była byś skreślona

Gość gość
"bemben" :D pewnie mgr inż za cielaka :D

Gość gość
jak to dziś przecież rozpoczęcie roku akademickiego zaczyna się 1 października

Gość gagoowy marucha
niektórzy zaczynają wcześniej, to akurat wiem na 100% bo zaczynałem 3 razy na trzech uczelniach, w tym roku sobie odpuszczę, jak nie znajdę pracy to jadę do Anglii, tyle w tym temacie.

Gość gagoowy marucha
napisałem bemben bo bęben poczuł by się urażony.

Gość gość
a jeszcze lepiej wieczny o mało co student drugiego roku :D i innym niemota wytyka :D pamiętaj, mądry zapyta się jak nie wie a głupi będzie udawał że wie

Gość gagoowy marucha
dla takich magistrów z podejsciem autorki czeka praca na kasie w biedronce.

Gość gagoowy marucha
sam jesteś niemota gościu, ja jak pisałem lepiej w życiu wyjdę bez magisterki niż ty z tą swoją europeistyką. czas który ty poświęcisz na studia ja poświęcę na karierę i po 5 latach będę dobrze do przodu. już teraz jeżdżę własą sieną i stać mnie by raz w tygodniu wyjść do restauracji (np kfc)

Gość gość
To nie jest normalny temat tylko na poziomie debila :P Uprzedzając stwierdzenie że nie mam mgr , otóż jestem w trakcie drugiego kierunku :P Sądzę że gagoowy mar***a chodziło o to, że teraz większość studentów jedzie na ściągach, lub w ogóle wychodzi z założenia że skoro płaci za studia to należy mu się przyzwoita ocena :P Czasy się zmieniły każdy dostaje się na studia, a większości zależy tylko na papierku Jeżeli podchodzisz do tematu że leje deszcz, mam daleko i nie wiem czy iść na inauguracje, to jestem pewna że na studiach będziesz miała lekceważący stosunek :P

Gość gość
nie chodzi o to że lekceważe ten dzień, ale moja mama jest chora a ja nie mam prawka, nie mam nawet jak sie dostać tam :o

Gość gość
trzy lata zmarnował, teraz będzie robił karierę i za pięć lat stać go będzie raz w tygodniu iść do "restauracji" kfc :D leżę :D

Gość gość
nie wyciagajcie odrazu pochopnych wniosków, a ty gagoowy idz sie lecz i naucz sie poprawnie pisać bo innym zarzucasz że są tumanami a sam pisać nie umiesz i błędy walisz :D:D

Gość gagoowy marucha
gość wyżej. Trafiłaś dobrze. O to mi chodziło.

Gość gość
odpuść sobie inauguracja to coś jak taka lepsza akademia szkolna

Gość gość
z takiego człowieczka tylko leżeć i kwiczeć ze śmiechu można sam sobą nic nie pokazał a innych uczy, najlepiej żeby każdy sie nie uczył i nie szedł na studia które np. są jego pasją i wiąże z nimi nadzieje tylko przystał na zawodówce bo więcej osiągnie tak jak niby on :D

Gość gość
a tak naprawde za tymi jego frustracjami kryje sie ZAZDROŚĆ :D

Gość gość
skoro nie masz jak sie dostac na studia to jak chcesz studiowac? :D a co bedzie zima, jak spadnie snieg? :P

Gość gość
jutro pojade do akademika ;) dzisiaj tylko jestem uziemiona

Gość gość
Chodzi o to ze jestes pusta bo z powodu pogody nie pojdziesz odebrac dyplomu. Do roboty tez nie pojdziesz bo bedzie padac deszcz, snieg, abo mroz bedzie. Pewnie masz pozal sie boze mgr z jakiegos bzdornego kierunku humanistycznego. Zeby nie bylo ja mam mgr inz. I tak naprawde w moim zawodzie liczy sie inz. Mgr to wstyd bo nie chce byc kojarzona z takimi pustakami po gowanianych kierunkach.