Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hetero czy homo 27

Czy jestem gejem

Polecane posty

Gość gość
kobieta podała ci nr gg. Ale ja już zdanie o Tobie mam. Powodzenia

Gość casualty of society
'ale facet z facetem to są sodomici' jakbym slyszala swojego kumpla :D bo tak w biblii napisali? bo tak ci rodzina i nauczyciele do glowy wbili? moim zdaniem oszukujesz sie. wmawiasz sobie, ze podobaja ci sie kobiety, a tak naprawde polecialbys na jedno skinienie fajnego faceta. poeksperymentuj i idz za glosem serca. to, ze ci staje na widok kobiety nic nie znaczy. mnie tez podniecaja piekne kobiety, ale jak dochodzi co do czego to w zyciu bym sie z taka nie przespala. nawet jakby mi zaplacili ;)

Gość gość
casualty of society ma rację ty chcesz żeby ci powiedzieć że nie jesteś i przez chwilę dałam się nabrać ale po twoim stwierdzeniu widzę wyraźnie że się oszukujesz i brniesz w to dalej.

Gość hetero czy homo 27
no bo takie stwierdzenie nie raz słyszałem, tez sobie chyba nie wyobrazam zeby mieszkac z facetem pod jednym dachem

Gość casualty of society
hetero czy homo 27 podaj swoje inicjaly moj drogi. jakbym slyszala swojego kumpla!!!

Gość hetero czy homo 27
na pewno nie jestem twoim kumplem, on ile ma lat

Gość gość
właśnie słyszałeś tak ci mówili. Bo to "złe" To żeń się z kobietą i zdradzaj ją później z facetami bo tak się robi jak się jest w tej sytuacji. Mieszkanie z kimś obcym czy to swoją dziewczyną czy swoim chłopakiem pod jednym dachem jest trudne orientacja nie ma nic do tego

Gość casualty of society
tez ma 27 lat. nie chcesz podac inicjalow - podaj miasto z ktorego jestes. na serio: macie takie same poglady :D znam jego bolaczki od podszewki i wiem, po prostu wiem, ze jest gejem. rozumiem, ze trudno byc soba w takim p***********m kraju, ale jeszcze gorzej zyc w klamstwie. nawet jakbys sie dwoil i troil nie zmienisz swojej orientacji. zaakceptuj ja.

Gość gość
racja trzeba siebie akceptować bo życie ma się jedno.

Gość hetero czy homo 27
ok no to gdzie się wyprowadzic do chłopaka? caly czas mam mieszkac w domu rodzinnym?

Gość gość
Najpierw go sobie poszukaj

Gość hetero czy homo 27
casualty of society jeżeli zwierza sie tak dziewczynie to pewnie jest

Gość hetero czy homo 27
z tą dziewczyną, która chce czekać do ślubu, zerwać znajomość?

Gość casualty of society
' z tą dziewczyną, która chce czekać do ślubu, zerwać znajomość? ' jezeli widzisz, ze ona cos do ciebie czuje, nawet cos najdrobniejszego - postaw sprawe jasno: nic z tego nie bedzie, mozecie byc tylko przyjaciolmi, nie pociaga cie fizycznie i tyle. niech sama zdecyduje czy dalej chce sie z toba przyjaznic czy zerwac kontakt. przyjaciele sa potrzebni w zyciu, nie ma co od razu stawiac sprawy na ostrzu noza. a ty sie nie oszukuj. ja np. mam bardzo kobiece ksztalty i ogolnie do brzydali nie naleze, nieraz widzialam jak ten moj kumpel gapi mi sie na cycki czy tylek, przytula sie do mnie, ale nigdy nie zapomne jak kiedys ogladalismy film na dvd, lezelismy sobie na kanapie, a jemu sie 'wymsknelo': dlaczego ty nie jestes facetem? przeznaczenia nie oszukasz chocbys sie staral i mial najwieksza laske u boku. no chyba, ze chcesz przykrywki dla rodziny/przyjaciol - wtedy postaw sprawe jasno. moze znajdzie sie jakas chetna na taki zwiazek :D

Gość hetero czy homo 27
wielu gejów jest w malzenstwach, ale czy da sie to na dluzsza mete psychicznie wytrzymac

Gość casualty of society
'czy da sie to na dluzsza mete psychicznie wytrzymac' moim zdaniem nie. to wciaz tak, jakbys byl uwieziony. prawda jest taka, ze prowadzenie podwojnego zycia wysysa z czlowieka cala energie i nawet jak bedziesz w tym mistrzem, zawsze znajdzie sie ktos, kto sie na to nie nabierze. ludzie zawsze beda gadali. dlatego najlepiej zaakceptowac realia i nie niszczyc sobie zycia. jestes mlody, masz szanse na fajna przyszlosc.

Gość hetero czy homo 27
ja nie powiedzialem ze jestem gejem, tylko moze ze trzeba sprobowac z dziewczyna

Gość casualty of society
niby nie powiedziales, ale czyta sie z ciebie jak z otwartej ksiegi ;) oczywiscie, ze sprobuj bzyknac dziewczyne, teraz takie czasy (o zgrozo), ze chetna zawsze sie znajdzie. przekonasz sie jak to jest i co ci daje. potem to samo zrob z facetem. nie wierze zebys mial takie same doznania. znam problem, wiec wiem co mowie. to strasznie przedmiotowe, ale jak nie masz porownania to o czym tu gadac. wyobraznia cie wykonczy.

Gość hetero czy homo 27
ta ktora znam nie chce tego robic, musialbym poszukac

Gość casualty of society
idz do klubu.masa chetnych lasek ci sie trafi i zadnych wyrzutow sumienia pozniej.potem dowiedz sie gdzie w twoim miescie sa jakies gay-friendly miejsca i zobacz jak sie w takowym poczujesz. porownasz i bedziesz mogl zaczac kombinowac dalej.

Gość hetero czy homo 27
ale czy one nie będą miały wyzrzutów sumienia

Gość casualty of society
hetero czy homo 27 widac, ze prawik z ciebie ;) dziewczyny przychodza w tych czasach do klubow glownie po sex (faceci oczywiscie tez). najebia sie i zero kontroli. przeciez nie wywalisz prosto z mostu, ze chyba jestes gejem, ale zanim to stwierdzisz chcialbys jazde probna z kobieta? po prostu poderwiesz jakas fajna laske (zakladam, ze z wygladu jestes spoko i umiesz sie zachowac) - musi byc fajna, zebys pozniej sobie nie tlumaczyl, ze ci sie nie podobalo, bo byla za malo atrakcyjna itd. - zrobisz to i po krzyku. potem to samo z facetem. na serio - rozwodzenie sie nad tym nic ci nie da, musisz zaczac uprawiac sex, to jest wazna sfera w zyciu kazdego z nas.

Gość gość
Ja czuję pociąg do mężczyzn, ale bezpieczniej się czuje przy kobietach w których się wcale nie zakochuję. Jestem hetero, mimo że długo miałam do tego wątpliwości. Nie ufam chłopom, bo wychowywałam się wśród jakichś świrów i stąd mam taką, nieprawidłową zresztą ocenę. Może ty też tak masz?

Gość gość
Dlaczego ,,zakochuję" mi ocenzurowali?

Gość gość
A ja się doskonale czuję w towarzystwie kobiet, a czuję pociąg do facetów