Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yesterday_morning

Brak białego śluzu we wczesnej ciąży

Polecane posty

Gość yesterday_morning

cześć, czy któraś z was przed terminem @ nie zaobserwowała na bieliźnie białego śluzu? Czy tam upławów? Bo ja dziś zrobiłam test i wyszły 2 kreski, a nie miałam w ogóle tego śluzu i wydawało mi się, że NIE MOGĘ być bo wcześniej taki miałam... To normalne?

Gość klaudia2684
no to gratulacje. że wyszły Ci dwie kreski ;) ja gdy jeszcze nie wiedziałam ze jestem w ciąży nie widziałam na bieliźnie tego śluzu, zwrócił na to uwagę mój mąż gdyż po stosunku miał na penisie białe grudki lepkiego śluzu wtedy przeczytaliśmy w internecie ze mogę być w ciąży spóźniał mi sie okres, zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki ;) nie zawsze od razu ten śluz sie pojawia, najlepiej idź do ginekologa potwierdzić pozytywny wynik testu ;)

Gość MIKA_love
A ja właśnie czekam na dzień kiedy będę testować... tak bym chciała być, ale też właśnie śluzu nie mam... Piersi mnie bolą jak zwykle, nic szczególnego się z nimi nie dzieje, piję kawę (w poprzedniej ciąży mnie odpychało), nie mam żadnego kłucia ani ciągnięcia w brzuchu... Ale jak na okres też się nie czuję, nie ciągnie mnie do słodkiego i w ogóle nie jem tak dużo jak zwykle przed (@ w sobotę). Jedyne co to mam szyjkę macicy wyżej sporo niż w zeszłym miesiącu i jest miękka. Nie wiem czy łudzę się czy nie... Ale taką nadzieję mi ta szyjka zrobiła, ze szok :(

Gość gość
Mika wątpię, byś była w ciaży.