Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam roczniakow ktore wrocily juz do pracy

Polecane posty

Gość gość

Jak przezylo to dziecko?Czy bylo raczej dzieckiem"przy nodze" czy indywidualista? Kto nim sie zajmuje? Jak wy to przezywacie? Ja nie musze wracac do pracy, ale szefowa prosila dzis abym wrocila na 6 h, prace mam niemal pod domem. I nie wiem co robic... Z corka bylaby niania - przedszkolanka, ze swoja 18 miesieczna coreczka.

Gość gość
Roczniki zwykle nie pracuja

Gość gość
O Boze, do mam, ktore wrocily juz do pracy i maja roczne dzieci. Lepiej Ci?

Gość szpindlerowy mlyn
ja wrocilam do pracy jak syn mial 6mies. na poczatku na pol etatu po kilku miesiacach na 42godz. w tygodniu, syn ma teraz rok i 3miesiace i nadal placze jak wychodze do pracy, ale tylko chwilke, syn zostaje ze swoim tata, bo sie wymieniamy opieka, mi jest nadal bardzo przykro go zostawiac, ale wiem, ze ma dobra opieke a ja troche niezaleznosci, ktora jest dla mnie bardzo wazna

Gość gość
Jak przezylo ???? Normalnie :D I w dodatku zyje do dzis i ma sie dobrze ;) ! Wez sie nad soba i nad dzieckiem nie rozczulaj :O ... chcesz, z jakiegos powodu, wrocic to wracaj, dziecku sie krzywda przez te 6 godzin nie stanie, pewno 2 godziny poczas Twojej nieobecnosci przespi a reszte czau sperdzi przynajmniej z kims innym a nie tylko z toba 24/24 ....