Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy placicie abonament radiowo telewizyjny

Polecane posty

Gość gość

tylko szczerze.ja place i zastanawiam sie czy naprawde powinnam go placic skoro malo kto to robi.z moich znajomych chyba tylko ja to oplacam

Gość gość
nie płacę, i poza moimi rodzicami nie znam nikogo kto by płacił. I nie uważam,że to w porządku,że będziemy teraz zmuszeni płacić z prądem czy z czym tam wymyślą. Niech zakodują programy publiczne i niech płacą Ci co chcą korzystać. Ja płacę kablówkę i dodatkowo opłacam sobie pakiet w necie do oglądania hbo/canal + i wszystkich innych fajnych kanałów. Tak,że na jedynkę i dwójkę czasu nie mam ;P

Gość gość
mnie tez wkurza ze musze to placic.tylko boje sie ze jak teraz przerwe to zasypia mnie upomnienieniami.

Gość gość
no,niestety trzeba było nie zaczynać. Nie da się przerwać i wyrejestrować, bo wtedy się czepiają ;P

Gość gość
nie nie płacę 100 zł od mnie bierze nc + wiec oni powinni płacić

Gość gość
Ja również nie płacę. Mam tv sat i nie zamierzam płacić dwa razy. Nie rozumiem, dlaczego nie ma ustawy, która mówi, że operator tv sat, jeśli oferuje kanały tv publicznej, ma sam im płacić odpowiednią część z mojego abonamentu. Dla mnie publiczna tv mogłaby nie istnieć. Oglądam z niej tylko program Kultura, reszta to syf.