Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolor ubran

Polecane posty

Gość gość

Czy wybieranie ciemnych kolorow (glownie czarnych) jest zle postrzegane przez innych ?

Też kiedyś tak miałam, ale mi przeszło. Świat jest kolorowy więc po co go obrzydzać?

Gość gość
Tylko czemu czarny jest zły ? ja badrdzo lubie czarne kolory , czuje sie w nich swietnie , ale nie jestem zadnym metalem itd. po prostu tak mam ;) i nie rozumiem czemu to jest tak zle postrzegane

jak zmieszasz wszystkie kolory to wyjdzie Ci taka brązowa papa, a nie czarny :P Ja nie lubię bardzo kolorowych ubrań, źle się w nich czuję - jak papuga.

Gość gość
wychodzi na to ze trzeba po prostu byc soba i sie nie dopasowywac , kazdy moze nosic to w czym dobrze sie czuje;) ja nic do kolorowych ubran nie mam sa ladne jednakze nie na mnie ;)

Mnie się kolorowe ubrania podobają, ale na innych. Sama z kolorów noszę tylko ciemny niebieski, czerwony i czasem fioletowy (ale nie na raz!) Mam taki koloryt, że najładniej mi w czarnym i szarym, po prostu :P Za to buty lubię kolorowe :D

Gość gość
ladyvaga jaka ty jestes prymitywna i prosta,az sie wierzyc nie chce wulgarna wiesniaro