Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo podniecają mnie

Polecane posty

Gość gość

zadbane kobiecy stopy, czy ma ktoś podobnie?

Gość stop zelaza z glina
mnie bardziej podniecaja informacje o sposobach dbania o stopy

mnie usta pieknie pomalowane i paznokcie moge od nich zemdlec. :) ale na stopy mam fetysz... jak ty :) tylko ze nie kazda to lubi

Gość gość
Ja bardzo dbam o stopy,za to są bardzo mięciutkie i zawsze pomalowane pazurki na czerwono.:)

Gość gość
moje stópki są zadbane ale co z tego skoro są brzydkie z natury (strasznie długie palce) :(

wiele kobiet uważa, że a to ma brzydkie stopy, a to piersi a to cała jest brzydka tylko tak się dzieje, że faceci uważają odwrotnie :)

Gość gość
ja mam piekne stopy kazdy facet mi to mowi jakos zawsze mi glupio przy tym bo ja na to nie zwaracalam uwagi

moja eks nienawidzila mnie w skarpetkach stad ten fetysz sie urodzil... no i tak zostalo uwielbiam stopki ale ja mam czarne paznokcie bo sstrasznie kocham biegac co z tego ze mmam dobre buty ehh:((

Gość gość
a mnie bardzo kreci jak kobieta jest ubrana w skorzane legginsy....odrazu mi sie chce

A mnie bardzo kreci S_M ubrany w lateksowe gacie :) uwielbiam czuc jego kal na swojej brudnej mordzie :) Juken

Gość gość
boskiroman czemu ci się niszczą paznokcie od biegania? to ile ty biegasz :O. Ja biegam 3-5razy w tygodniu po 15-20km i nie mam żadnego problemu z wyglądem stóp. Jakie ty dystanse musisz pokonywać aby mieć czarne paznokcie?! Albo masz złe buty? :O Zszokowałeś mnie, serio.

Gość mraauuu
wg mnie to wlasnie zadbana kobieta= zadbane stopy. ja nie wiem jak np w lecie mozna ubrac klapki przy czym miec takie zolte piety, albo jakies takie zrogowaciale :O juz pomine malowanie paznokci :P

biegalem po 15km dziennie latem na kazdej nawierzchni z 1 para butow. jeszcze przeciazalem rowerem dodatkowo. no no i nie mialem praleczki pewnie skarpetki skarpetki tez swoje robily... a bywa i tak ze biegam po 2 h 2 razy dziennie

Gość gość
czyli dystanse porównywalne do moich (ja też się mieszczę czasie 2h z tym, że biegam nie więcej niż raz dziennie ;) ). W każdym razie z pewnością musisz mieć złe buty skoro zczarniały ci paznokcie (albo buty dobre ale o pół rozmiaru za małe). Ja miałam kiedyś taki problem: buty wydawały się idealnie dopasowane, nic mnie nie uwierało ale koncówki paznokcie się ścierały. Buty o pół rozmiaru większe i problem zniknął :). A na poprawę jakości paznokcie radzę japonski pedicure w gabinecie lub zestaw do niego można kupić na all i samemu go wykonywać (o wieeeele taniej).

Gość gość
uwielbiam , kobiece zadbane stopki, z pomalowanym pzanokietkami, lubie je calowac, lizac masowac, lubie jak pieszcza moja meskosc, lubie na nich konczyc, ale tak niewiele kobiet to lubi, szkodaa

buty mam dobre bo sa drogie i ogolnie 13. na lisce najlepszych jak sprawdzalem, moze nawierzchnie male nie sa nawet bym powiedzial ze palce mam na koncu pianki.

dzieki za rade , w tym roku forsowalem jakbym trenowa do iron man :) i mam czarnulki chociarz na nogach ... hehe :) ale ten zestaw to dzieki przyda sie trzeba popielegnowac je wkoncu... bo juz jest z tym masakra wiem ze to wina butow chyba albo mojej nieodpowiedzialnosci :D