Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka splatka

podoba mi sie brat meza

Polecane posty

to wiesz jakie jest moje zdanie. masz prawo byc szczesliwa, czuc sie kochana i spelniona, ale w tym co robisz nie bedziesz... musze sie z wami na troche pozegnac, bo wlasnie wyjezdzam do mojej warszaFFki... :D

Gość gość
ale wnerwiajace sa te twoje pytania "odpisac czu nie?" a swojego rozumu nie masz? zawsze musi ci tu ktos napisac co zrobic a jak bedzie chcial cie bzyknac w lesie to tez na kafe wejdziesz i napiszesz "dawac d**y czy nie?"

Gość mezatka splatka
to bedzie kolacja a nie obiad. chyba o 19 jesli dobrze sie zrozumialam z mezem. no i na pewno nie bede pisac tutaj podczas tej kolacji juz bez przesady...

Gość Tomek3066
kurtyzana i tyle w Temacie!.

Gość mezatka splatka
ja nigdy nie bylam w takiej sytuacji i dlatego nie jestem pewna jak to rozegrac no i pytam osob stad ktore moze maja doswiadczenie w tej kwestii. czy to jest takie dziwne?

Gość gość
' mezatka splatka uwierz mi, ze jestem sie w stanie rozwiesc ale dopiero kiedy bede miala pewnosc ze on sie ze mna zwiaze. ale masz swiadomosc ze najpierw musisz wejsc w romans nie? przeciez skad on moze wiedziec czy chce byc z toba czy nie smsy do tego nie wystarcza, musi sprawdzic czy mu pasuje - wiec romans i po mojemu to on sie nie zdeklaruje tak szybko bo bedzie mial opory

Gość mezatka splatka
domyslam sie ze smsy do tego nie wystarcza ale przeciez nie rozegram tego wszystkiego w ciagu kilku dni. to musi potrwac troche musze go wyczuc jakie sa jego zamiary czy chce czegos wiecej czy zalezy mu tylko i wylacznie na seksie. jesli chodzi mu tylko o seks to na pewno nie bede sie w to wplatywac.

Gość Tomek3066
nie nikt nie ma w tej kwestii doświadczenia a wiesz dlaczego bo co niektórzy mają do siebie szacunek KURTYZANO a może ustan po kolacji wypnij się i niech cię po koleii przelatuja daj mężowi jego bratu teściowi a co tam szkodzi!! szmata ta

Gość g1
ja sie pisze na zabawe wiec autorka - stawiam 27- 28lat fagas jesli rok starszy to analogicznie 28-29 lat a maz 4 lata starszy tj 31-32

Gość mężatkazdługimstażem
"Masz rację, to nie było na miejscu"

Gość mezatka splatka
no wlasnie wrecz przeciwnie, zauwazylam ze kilka osob jednak ma w takich sprawach doswiadczenie, gdybys czytal uwaznie, a nie tylko rzucal oszczerstwami to bys widzial.

Gość mężatkazdługimstażem
Tomcio, nie wysilaj się tak, bo takich frajerów jak Ty wali się w roga i należy walić w roga :D

Gość g1
mezatka splatka ale nikt nie ma w tej kwestii doswiadczenia i dlatego to wlasnie jest takie dziwne nikt z piszacych tu nie zostawil meza dla jego brata dziewczyny mialy jedynie przelotne romanse po cichaczu a pozniej wracaly do mezow

Gość mezatka splatka
mezatka no wlasnie cos takiego chcialam napisac i napisalam "tak, masz racje"

Gość Tomek3066
a widzę że kolejna kurtyzana się znalazła co daje po cichaczu a takie jak wy ustawia się na ulicy :-):-D:-D:-D:-D

Gość casualty_of_society
autorka: 24 maz: 28 fagas: 25 autorko - kto byl blizej? i poniewaz to jest loteria fantowa: jaka nagrode przewidujesz? dostaniemy tu chcociaz na forum opis jak ci twoi lovelasi wygladaja? sa warci grzechu? rzuc jakies okruchy naszej zlaknionej wrazen wyobrazni.

Gość gość
piszesz wszystko co ci napisze i kaze pisac mezatka z dlugim stazem :D

Gość mezatka splatka
nie napisze wam bo wedlug mnie nie ma to znaczenia w tej historii. poza tym nie wiadomo kto tu siedzi moze ktos mnie rozpozna?

Gość gość
Autorko, Ty się nie zastanawiaj czy inni wokół was będę szczęśliwi, tylko weź pod uwagę, że WY nigdy szczęśliwi nie będziecie. Swoją drogą, myślisz że fascynacja Twojego szwagra jest tak silna, że nie poprzestanie na romansowaniu z Tobą?! Wyrzeknie się rodziny dla Ciebie? Fascynacja ma to do siebie, że szybko się kończy i nawet jak rozwalisz tę rodzinę, to prędzej czy później się kochankowi znudzisz a nie mając powrotu do rodziny, znienawidzi Cię zwyczajnie. Żyjesz jakimiś mrzonkami. Nie brnij w to!!!

Gość casualty_of_society
'piszesz wszystko co ci napisze i kaze pisac mezatka z dlugim stazem' bo to jej alter ego ;)

Gość mezatka splatka
pisze to co sama uwazam za sluszne i czytam to co inni radza bo maja moze lepsze pomysly ode mnie.

Gość gość
casuality masz chyba racje z tym 24 bo widac niedojrzalosc w pisaniu i nieumiejetnosci podjecia decyzji samemu "pisac, odpisac, co?"

tez powiem wam ze tak czytalem troche ten topic z poczatku... zobaczcie jak wy flirtujecie ze soba. jam 12-to latki. ona mu sysyla buzke. on jej odsyla buzke ze znakiem zapytania, ona mu znowu buzke... kurde czy to jakis cyrk.?! jak chesz to podejdz do niego powiedz - prawie wcale cie nie znam ale z***biscie mnie krecisz?! zobaczysz jego rakcje, jak bedzie zla, to powiesz - spokojnie slonce tylko zartowalam... ;P i juz...

Gość casualty_of_society
'nie napisze wam bo wedlug mnie nie ma to znaczenia w tej historii. poza tym nie wiadomo kto tu siedzi moze ktos mnie rozpozna?' jezeli nawet 'wkretarka' nikogo nie naprowadzila, to jestes bezpieczna. no ile latek macie? kto byl blizej?

Gość mezatka splatka
nie wiem, nie mam pojecia czy on bedzie w stanie zostawic swoja narzeczona, zdradzic brata zeby byc ze mna. nie wiem, ale wy tez nie wiecie. dlatego ja narazie nie oceniam i czekam na rozwoj wydarzen. ale zrobie wszystko zeby tak wlasnie bylo.

Gość gość
ale inni tzn kto?? bo poza mezatka z dlugim stazem jakos ...nikt :D

Gość JaBoTak27
Tomcio- nie rozmawiaj z tymi szma tami, bo to nie kobiety, tylko już zużyte na wszystkie sposoby ścierwa. Autorka chce zdradzić męża, ale Ciebie oskarża że rzucasz `oszczerstwami`. Biedna sprawiedliwa. Dobrze że są tacy jak Ty.

Gość mezatka splatka
a w jaki sposob wkretarka by miala kogos naprowadzic?

Gość gość
wszystko czyli co??? rozlozysz nogi?

Gość pilksiezyc
No widze sytuacja się rozkręca.Wpadlas kochana.Wiesz co mi kiedyś maz powiedział ze na każdej imprezie rodzinnej z udziałem jego brata ma mdłości na myśl gdzie mnie dotykał co mi robił,gdzie ja go calowalam a wręcz wyraził to ze myśl iż obiagalam jego bratu go dobija.I wiem ze tak jest.Żałuję czasami że za niego wyszłam bo tak wielkiej dziury przeskoczyć nie można