Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

szkoła nauki jazdy skorpion warszawa nie polecam

Polecane posty

Gość gość

tak mi się przypomniało, zobaczyłam ich samochód w okolicy ... \kilka lat temu zdawałam prawko i z tą szkołą nie dałam rady. Nie jestem szczególnie zdolna to muszę przyznać, część teoretyczna była nudno prowadzona (mimo wszystko egzamin zdałam- wykułam w domu ) , lekarz i badanie - trwające okolo 1 minutę na osobę, a część praktyczna to już najgorzej - najpierw dostałam do jazd jakiegoś starego instuktora- był wulgarny, w międzyczasie załatwiał prywatne sprawy (moje 2 pierwsze godziny spędziłam na fotelu pasażera!) . Potem poszedł na urlop chyba (przypuszczam,że nie miał ochoty ze mną jeździć - preferował osoby które potrafiły już jeździć!) , potem dostałam młodego instruktora, był młody, kulturalniejszy od poprzedniego, nie używał słów typu "cipka " ,jednak też nie nauczył mnie zbyt konkretnie, trzymał kierownicę, sprzegło, jak tu sie nauczyc? nie jestem z konkurencji, dlatego nie podam ale mogłabym polecić conajmniej 3 inne szkoły jazdy, gdzie pozniej bralam jazdy doszkalające i tą jedną szkołę gdzie w końcu zdałam (instruktor nie tracił czasu na plotki, ale za to wspaniale, konkretnie uczył!)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować