Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostawa do sklepu czy to nie przesada

Polecane posty

Gość gość

czesc wam, sluchajcie ile powinno trwac przywiezienie wozka przez przedstawiciela na sklep? od 18.09 czekam za wozkiem. mial byc najpozniej w piatek 20.09. wczoraj bylam w sklepie, okazalo sie ze jest tylko gondola, i czekaja za reszta. to nie jest wozek zamiawiany na specjalne wyjatkowe zamowienie. czy oni nie przesadzaja?

Gość gość
przesada czy nie co chcesz zrobic? ja na swoj wozek czekalam 4 tyg mimo ze nie robili go ekstra dla mnie. spieszy ci sie? takie rzeczy zalatwia sie wczesniej zeby sie nie stresowac ;)

Gość gość
nie ze mi sie spieszy, chodzi o taką niesłowność. czasu mam mase do porodu i jeszcze z miesiac nie musialabym miec wozka. chodzi o sam fakt, ze zaznaczylam ze odbieram zaraz po dostawie a nie np. w listopadzie. i jak sie okazuje, wozek przywożą w czesciach, najpierw gondole a teraz czekam namietnie z resztą. ogolnie jak bylam po raz pierwszy ogladac tam wozki, to pani mowila ze z wozkiem spokojnie, przed samym wrecz porodem, ze przywożą w ciagu max 3 dni roboczych.. i cale szczescie ze jestem w goracej wodzie kąpana bo generalnie mija wiele wiecej dni a telefon jak milczal tak milczy.

Gość gość
dodam, ze w innym sklepie, kobietka mowila, ze wozek zamawiac przynajmniej miesiac przed odbiorem. ( tylko ze moglam w tamtym modelu wymyslac rame ( czy matowa czy ta blyszczaca) kolorów byl cały plik, moglam je mieszac i kombinowac...) ale wybralam zupelnie inny wozek, ktory posiada w swojej gamie kolorystycznej aż 4 kolory. takze, nie powinno byc problemow ze sciagnieciem go.

Gość gość
mozesz isc do sklepu i powiedziec ze inaczej sie umawialiscie. w sumie to albo czekac dalej albo zrezygnowac i kupic gdzies indziej

Gość gość
Nie wiem,jak to sie odbywa,ale mozliwe,ze nie woza po jednym wozeczku przez pol polski,tylko czekaja na pare zamowien. Z tym ze jak mialo byc 'najpozniej' konkretnego dnia,to powinno byc.

Gość mia ta cara
Ja bym zrezygnowala i kupila w innym sklepie.

Gość gość
nie zrezygnuje, bo dałam już zaliczke, a mało tego jestem z tak cudnego miasta, ze jest chyba wlasciwie ten jedyny sklep z tymi akurat wozkami. reszta sklepow posiada zupelnie inne wozki, bez mozliwosci sciagania czegos czego na sklepie nie ma. :( ogolnie, nie jestem pewna, ale raczej sciagają po jednym, na sklepie jest ten moj model, ale w kolorze zielonym.. i na tym sie konczy

Gość mia ta cara
no to proste,czekaj cierpliwie i poco ten temat.

Gość gość
ich tłumaczenie to: " no dzis nie dodzwoniłysmy sie do przedstawiciela" - " gondolka jest na sklepie, ale za reszta czekamy" - " no dzis powinien byc, ale nic mi szczegolnie niewiadomo" i ostatnie slowa pani z wczoraj " gondolka jest, moge pokazać, ale za resztą prosze poczekac. mysle ze do konca tyg powinien sie pojawic " dzis czwartek. jutro piątek. w soboty dostaw nie ma.. także, smykolandzie nigdy wiecej.

Gość gość
chodzi mi o to, czy sie orientuje ktos, mniej wiecej jak sa dostawy do sklepow? jak to sie powinno odbywac? wedlug mnie, skoro przedstawiciel ma ten rejon, a sklepow niwiele i babki mi mowia ze max 3 dni robocze, poczym mija wiecej. jeden z gosci potrafil juz gondole dowiezc a reszty nie.. to ja nie wiem czy to takie normalne ze wozki w czesciach jezdza.. czy moze ja mam jakies wymagania, slyszac ze 3 dni i wymagam towaru za te 3 dni. jakby powiedzialy 2 tyg to bym siedziala 2 tyg i czekala. dziwi mnie, ze jednak sklep duzy, a nie mogą jakos ogarnac tematu wozka.

Gość gość
Żyjemy w dobie internetu, skoro można coś zamówić przez internet, to się to robi. Przesyłka w 2-3 dni jest u Ciebie, a nie czekąc tygodniami i dumać. Sklep się nie przykłada jego problem, będzie miał mniej klientów. Na następny raz polecam zakupy w internecie a nie w sklepie stacjonarnym. Ceny niższe, czas oczekiwania na zamówiony towar nieporównywalnie krótszy i nerwów mniej;.

Gość gość
Przyznaj się, co chcesz kupić.. , że tego nie mogą podesłać do sklepu.. to może reszta będzie ostrożniejsza i nie będzie kupowała takiego wózka w Twoich województwie

Gość gość
kochana, zwykly wózek.. ( dla jednych bubel, lecz moje oczekiwania spelnia.. powiedzmy ze sprawdzony) x-lander xa kolor europe. nic specjalnego.. w sklepie wlasnie byla fajna cena, super kobieta ktora 3 razy poswiecila mi bardzo duzo czasu na rozkladaniu i skladaniu roznych wozkow.. pomyslalam, ze jak na miejscu, to tak fajnie bedzie go odebrac prosto ze sklepu. moje pytanie brzmialo ile sie czeka.. bo moze faktycznie zamowilabym przez internet ( bralam to pod uwage..) ale skoro uslyszalam 3 dni.. to zadna roznica, a przynajmniej zaplace do reki, moze i go na sklepie obejrze.. to moje pierwsze dziecko, jestem podekscytowana. teraz to juz powaznie zamowilabym przez internet... nie lubie czekać ;)

Gość gość
wiecie, spozywka to zalozmy dwa razy w tygodniu dostawa. ubrania nawet biorąc pod uwage lumpeksy to raz w tyg. a w tym momencie, lapie się na koncowke ( a wlasciwie srodek) tamtego tygodnia bez efektu i w tym tyg cale pierwsze 4 dni minęły i rowniez bez efektu. wiec zastanawiam sie, jak z tymi dostawami.

Gość gość
moze jutro zadzwonia :( z tym ze jutro nie bede miec transportu :(