Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY WY TEŻ MUSICIE SPOWIADAĆ SIĘ SWOIM FACETOM

Polecane posty

Gość gość

jestem na tym forum od dawien dawna i strasznie irytuje mnie sytuacja mojej kuzynki, az musze o tym napisać. Ona ciągle musi sie tłumaczyć ze wszystkiego swojemu facetowi, że wychodzi do sklepu, że idzie wypłacić kase z konta, no ciągle. Doszło do tego, że w ogóle boi się gdziekolwiek wyjść, bo on jej nawrzuca. Wczoraj wyszła do rossmana po jakieś pierdółki i ten oczywiście zadzwonił jak była w środku i zbluzgał ją przez telefon, że jest łajzą i żeby się j**a*a, że jest kur*a itd, że bez dziecka się puszczac chce... to było przy mnie,Oni mają razem dziecko i ona non stop jest z synkiem, nie wychodzi nigdzie...na spacer jak wychodzi z dzieckiem to tylko pod dom, bo od razu ją od szmat wyzywa. Kiedyś to była taka świetna, piękna dziewczyna..a teraz po prostu sam smutek i cierpienie z niej wychodzi. Nie wiem co zrobić, żeby ten posrany czub się od niej w końcu odwalił i dał jej żyć normalnie, bez stresu.. Ona się go ciągle boi..Żal mi jej i nie wiem jak do niej dotrzeć.

Gość kelner z Rewala
ona nie MUSI sie tlumaczyc tylko SIE TLUMACZY

Gość gość
Jak ona sama nie będzie chciala czegoś zmienić to ty nic nie zrobisz. Co tu wiecej komentowac

Gość autorka tego tematuu
Pokaże jej to co napisałam, ona jest zastraszona, ona sie już przyzwyczaiła,że tak ma być, ciągłe tłumaczenia i skakanie jak piesek przy swoim Panu. Tragiczne. Nie wiem co zrobić, żeby zobaczyła w końcu, że tak nie musi być!

Gość gość
jak sobie pozwolila tak ma jak niczego nie zmieni tak bedzie miala cale zycie a nawet gorzej