Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fryzjer równa się idiota PYTAJNIK

Polecane posty

Gość gość

Jesli mowie fryzjerce 4 słownie CZTERY razy że nie chce podcinac koncowek tylko farbowanie... co ona robi ? scina mi wlosy :/ gdy zwracam uwage ze przeciez nie chcialam!! ''ale ma pani to wliczone w cene poza tym byly tak zniszczone..'' Kuuurde co innego jak by mi podciela 1-2cm a nie 5!!! jak ja mam zapuscic klaki jak tylko ide odrost zrobic[zawsze do innej] to zawsze mi scina konce:/

Gość gość
a zaplacilas jej

Gość Pisuardeskaa
To odrazu konfiskuj nozyce

Gość gość
Nigdzie, ścina mnie szwagierka za paczkę fajek.

Gość TAK Ja podcinam sama końcówki
A mój facet ostatnio wrócił od fryzjerki (7 i ostatniej na naszym osiedlu) i mówi "możesz mi poprawić?" Ja: "nigdy w życiu nie ścinałam nikomu włosów, tylko sobie końcówki". "Błagam Cię, bo się ku*wa zabiję, nie martw się, jak Ci nie wyjdzie, bo i tak już mi zostało tylko opitolić się na łyso".

Gość gość
fryzjerzy to idioci. ja mam z kazdym taki sam problem.. ale to z kazdym.. juz nawet konsultowalam z innymi ludzmi, czy moze ja zle precyzuję co mam na mysli. otóż lubie się i noszę fryzurkę taką mocno wycieniowaną. czyli te ktore mi rosna na czubku glowy mi siegaja gdzies tak za uszy, a te co mi rosna zaraz nad szyja, za juz za lopatki. te z przodu sa krotsze niz te z tylu... x no wiec ide do fryzjerki i mowie, ze chce skrocic fryzure o jakies 3cm, bo mam przesuszone koncowki.. mowie wyraznie, ze chce miec identyczna fryzure jak teraz tylko krotsza. mowie wyraznie, ze proporcje maja byc zachowane i sie jeszcze upewniam 3x czy bedzie umiala to zrobic. x i co k***a? ostatnia mi sciela o jakies 10cm te wlosy z samego dolu, tak ze sie zrownaly z tymi z gory.. i suma sumarum zamiast schodkow bylam niemalze scieta na rowno, a i te wlosy na samej gorze nie tkniete i dalej przesuszone konce. nie zaplacilam jej za to i juz nie chcialam zeby mnie wiecej dotykala. x takie historie zdarzaja sie nagminnie. zawsze k***a musi taka idiotka wymodzic cos po swojemu.. i jeszcze potem na bezczela mi mowi, ze tak mi lepiej, ze tak modniej bla bla.. jeszcze wczesniejsza, to mi tyl opitoliła a grzywke zostawila dluzsza.. i mowi, ze pazurki juz nie modne i teraz tak sie nosi. rowniez nie zaplacilam :o

Gość elaaaaaaaa
bo to sa idioci jak ktos nie umie obcinac to tylko cieniuje i strzepy na wlosach zostaja dobergo fryzjera to ze swieczka szukac zapuszczam wlosy od 2 lat a z kazda wizyta u fryzjera mam coraz krotsze idioci