Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na moim facecie wogle nie mozna polegac

Polecane posty

Gość gość

Jestem tak wsciekla na niego. Mowilam mu ze dzis mam wazna sprawe i zeby wrocil normlanie z pracy czyli po 16. Patrze a jeszce go nie ma.Dzownie a on ze pojechal na fuche. i wroci pozniej. a ja juz nie mam jak isc a nie chce ciagac ze soba dziecka.

Gość gość z lomzyyyyyyyyyyyyyyyy
to chyba dobrze ze na fuche pojechal?a dziecku przyda sie spacer;)

Gość gość
mialam umowiona wizyte u lekarza a niechce ciagac ze soba dziecka.

Gość lady_di
z jednej strony masz rację, ale z drugiej no to przeciez zarabiać pojechał a nie na piwo z kumplami :)

Gość gość
3 tyg. na wizyte czekalam. a u lekarza jest pelno ludzi i nieraz po 2-3h czekalam.

Gość gość
No i? Ja dziecko od malego zabieralam do lekarza.-jak szlam do ogolnego, czy okulisty, czy nawet do stomatologa ze mna szlo. Dzieki temu mam dziecko, ktore nie sra ze strachu przed sluzba zdrowia i nie drze japy jak szalone, bo lekarz gardlo bada. No i facet na fuche pojechal, bedzie dodatkowy grosz. Ale paani wiellka obraza majestatu. A moze koles do chaty nie chce wracac, bo w domu czeka na niego zrzedliwa i maruda zoneczka?

Gość gość
a idz sobie z 5 latka i czekj ze 2-3 h w kolejce. a po za tym wiedzial o tym wczesniej ze dzis ma normlanie wrocic. bo musze wyjsc. zlewka.

Gość gość
5-latke mam teraz, a czekala ze mna w wieku niecalych 3 lat w klinice okulistycznej-musialam jezdzic co jakiis czas i czekalam na lekarza niejednokrotnie po 3-4 godziny. Mozna?

Gość gość
ale ja mam prawo raz na jakis czas wyjsc bez dziecka przynajmniej do lekarza. a po za tym wiem jaka moja corka jest ze ona nie wysiedzi tyle czasu a ja sie denerwuje.

Gość gość
Chyba "w ogóle" analfabetko :o

Gość gość
nawet nie zrocilam uwagi.. ale fucha. chodzi do szefa po pracy i mu pomaga na dzialce. dostaje 8 zł. zarobi moze ze 50zł w miesdiacu wiecej a ja mam caly dom i dziecko na glowie. a tez pracuje.

Gość gość
no to bylas umowiona na wizyte u lekarza czy po prostu mialas isc i czekac 3 godziny az cie przyjmie ?bo cos tutaj mi nie pasuje

Gość gość
na dzis mialam umowiona wizyte do gina. on przyjmuje od 17 do ostatniej pacjentki. ogolnie robi zapisy na dany dzien. i kto 1 ten lepszy. wizyta u gina.

Gość gość
zmien lekarza .zapisy na dzien :) lol

Gość gość
nie zmienie bo on mi najradziej pasuje. a bylam juz u kilku. on robi tak po to prywatnie. ze robie na dany dzien zapisy przymuje ok.20 kobiet. i czekasz. przyjdziesz 1 bedziesz 1 a ja nie czekamyyyyyyyyyyy

Gość gość
nie, no do gina z dzieckiem, do okulisty rozumiem, ale nie do gina...

Gość gość
"No i? Ja dziecko od malego zabieralam do lekarza.-jak szlam do ogolnego, czy okulisty, czy nawet do stomatologa ze mna szlo. Dzieki temu mam dziecko, ktore nie sra ze strachu przed sluzba zdrowia i nie drze japy jak szalone, bo lekarz gardlo bada." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx puknij sie w głowę kobieto na kafe to chyba same ofiary siedzą, głupie rady albo plucie jadem. Do stomatologa z dzieckiem.... a potem sie dziwi że dziecko sie boi lekarza. Brać zdrowe dziecko od przychodni pełnej zarazków bo tatus obiecał ale nie wrócił wczesniej aby dzieckiem sie zająć. Kto normalny bierze dziecko kiedy sam musi iść do lekarza??? po co??? żeby dziekco wynudziło sie jak mops w poczekalni, potem złapało zarazki choroby a potem zastanawiało sie co ten Pan robi mojej mamusi????