Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baska192837465

brzydka dziewczyna wiecznie sama

Polecane posty

zastanawiam się czy można całe życie przeżyć bez osoby, ktorą się kocha i być szczęsliwym. może jakieś hobby, praca, pomoc innym są w stanie to zastapić? macie jakieś doświadczenie w tej sprawie?

Gość gość
bez sensu widze wiele brzydkich dziewczyn ktore maja facetow 🖐️

Gość gość
nie uwazam sie za brzydka, raczej przecietna, ale jestem od zawsze sama, wiec moze moge cos powiedziec na ten temat...Nie wiem czy mozna byc mega szczesliwym, ale na penwo trzeba miec liczne zainteresowania, aby nie siedziec w domu i sie nie dolowac.

Jeśli zawsze będziesz tak myśleć to tak też może być. Znasz przysłowie. Nie wszystko złoto co się świeci.

Gość gość
ona pewnie to przyslowie zna, ale co na to faceci 🖐️

nie ma się co oszukiwać. żyjemy w czasach gdzie wygląd jest bardzo ważny. Pozytywne myślenie, zmiana podejścia czy pewność siebie niewiele zdziałają jeśli twarz jest niewyjściowa. Tak więc czas najwyzszy przyjąć do wiadomości, że nie ma się szansy na miłość tylko czy na dłuższą metę to zdaje egzamin? czy da się całkowicie zapomnieć o chęci posiadania faceta, założeniu rodziny czy zwykłym poczuciu zainteresowania od drugiej osoby?

Gość gość
masz rację

Gość baska192807465
Zastanawiam sie czy gdybym sobie pocieła policzki i miała blizny to ludzie by sie mnie bali i przez to szanowali? Polaczki to tchórze, Tuska się boją, wiec czemu nie mnie?

Gość gość
to z pewnością jest jakieś wyjście