Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonaaaaaaa

Odezwał się po pół roku

Polecane posty

Gość wkurzonaaaaaaa

o kuźwa jasna!!!! ale mam nerwa! :-O dopiero co nauczyłam się życ bez niego, bez jego obecności, głosu i zapachu :-O znowu byłam szczęsliwa!!!! a dziś dzwoni książe! ja piernicze! oczywiście nie odebrałam z tego szoku, ale widzę, ze sienie poddaje, bo nie odebrałam już 6 razy! chcę zeby dał mi spokój!!!!!

Gość gość
Taa a w glebi duszu cie rozpiera prozna duma. Skoro chcesz zeby sie odwalil to mu to powiedz a nie zakladasz tematy w oczekiwaniu ze zaczniemy pisac ze on con cie kocha. Bo tylko o to ci chodzi

Gość imnin
ja bym mu napisala, zeby sie odwalil, bo mial swoje 5 min... po co znowu przechodzic te meki...

Gość wkurzonaaaaaaa
o prosze jaka jasnowidzka :-D :-O mam w d***e co on mysli! moge raczej powiedzieć, ze znienawidziłam go za to, ze znów zakłócił mój spokój. Jesli twoim idiotycznym zdaniem tak wygląda duma, to gratuluję :-O

Gość wkurzonaaaaaaa
no własnie w ogóle nie chcę nic pisać :-O w ogóle nie chcę żadnego kontaktu! poza tym on mnie nie kocha! nigdy mnie nie kochał chyba nadal będę ignorowac jego telefony, wolałabym aby dał sobie sposkój bez mojego smsa, zeby się odwalił

Gość gość
Skoro tak bardzo masz go w d***e to nawet nie powinnas zauwazyc tych polaczen a ty zakladasz durne tematy . Po co? Dzwoni? Ok Masz go w d***e? Jasne.. I siedzi co to w glowie az tak bardzo ze tu piszesz??? Bez sensu

Gość wkurzonaaaaaaa
a co ci to przeszkadza, ze sobie piszę?? ODP*****L SIĘ!!! nie masz się na kim dzisiaj wyżyć???

Gość gość
Nastepna walnieta:D nie napisze mu smsa bo....przestanie dzwonic haha

Gość imnin
napisz mu jasno i dosadnie, ze nie chcesz miec z nim kontaktu....i nie wdawaj sie w dyskusje..bo to nie ma sensu... byc moze ma chwilowy przestuj i wlasnie soebie o tobie przypomnial....popisze, podzwoni i znowu da na pol roku spokoj....

Gość wkurzonaaaaaaa
będę sobie pisac co mi się podoba a twoje idiotyczne uwagi na pewno nie wpłyną na moje decyzje i zachowanie, więc się nie osmieszaj stara panno albo sfrustrowana mężatko od siedmiu boleści

Gość wkurzonaaaaaaa
będę sobie pisac co mi się podoba a twoje idiotyczne uwagi na pewno nie wpłyną na moje decyzje i zachowanie, więc się nie osmieszaj stara panno albo sfrustrowana mężatko od siedmiu boleści

Gość gość
Po pierwsze jestem facetem:D po drugie zobacz jak ty sie zachowujesz. Ja pisze grzecznie to co mysle a ty ublizasz wyzywasz itp.tylko dlatego ze nie bije co braw. Z glowka wszystko w porzadku? Zastanow sie dobrE. A skoro facet cie noe kpchal znaczy ze teraz akurat mu sie chce...Ps i nie dziwie sie ze nie kochal tak agresywnej zmeczonej zyciem baby

Gość gość
przed nami nie musisz, ale sama przed sobą powinnaś przyznać że Ci na nim zależy, lub chociaż że lubisz to, że do Ciebie wydzwania. Ja się tak zachowywałam jak dzwonił mój ex, którego dalej kochałam- przeżywałam to, ciągle o tym myślałam. A jak zadzwonił były do którego chyba nigdy nic nie czułam? Odebrałam, porozmawiałam, podziękowałam za propozycje spotkania, życzyłam wszystkiego dobrego, odłożyłam słuchawkę i w tej samej chwili zapomniałam o tej rozmowie. Tak to działa, nikogo nie oszukasz :)

Gość wkurzonaaaaaaa
aaa facetem jesteś???? to tym bardziej mam w d***e twoje zdanie! zwłaszcza facetopodobne stwory przesiadujące na kobiecym forum :-O i nie jesteś moim wychowawcą , zeby robić mi uwagi odnośnie mojego zachowania :-D jakiś niespełniony chyba jesteś, ale najpewniej pravik

Gość wkurzonaaaaaaa
acha czyli wg was wszyscy ludzie reaguja tak samo jak wy i myślą tak samo jak wy??? :-D gratuluję inteligencji i poczucia wyższości :-D

Gość gość
I tu sie mylisz;)_ Nie bede sie tłumaczył kobiecie która robi z siebie idiotkę albo nią jest:) Nie odpisujcie tej kobiecie bo widać z nia jest coś nie si..Sami widzicie

Gość wkurzonaaaaaaa
podoba mi sie Jarek Kaczyński

sorry ale ludzie powyzej maja racje, nawet jak o nim piszesz : "bez jego obecności, głosu i zapachu" swiadczy o tym ze nie masz go w d***e...

Gość gość
Editta -zaraz dostaniesz zjeby od autorki bo piszesz nie to co chce ona usłyszeć. To wariatka jakas psychiczna.Widac po wypowiedziach.

Gość do autorki tego tematu
Powyżej mają rację. Widac ,że facet połechtał Twoje ego. Widać ,że nie masz go w d***e skoro tutaj piszesz. Osoba która by miała inną w d***e nie rozczulałaby sie ,że tamta dzwoni. Podtrafisz obcym osobom pisać odp*****l sie ,a nie potrafisz napisać byłemu którego podobno masz w d***e? Cos tu sciemniasz!

Gość gość
Normalnie facet pochlał i chce mu się łatwego r****nka. Jutro jak wytrzeźwieje to będzie baaardzo żałował że w ogóle dzwonił :-o Kac moralniak gorszy od fizycznego.

Gość twój ex
Mam ochotę sobie pobzykać. Właśnie wypieprzyłem za drzwi ostatnią zdzirę. No i wpadłem na pomysł żeby ciebie przelecieć. A jak nie chcesz to wal się na ryj stara puszczalska szmato.

Gość twój ex
Ludzie. Jedno co ona dobrze robiła to tylko obciągać laskę, a poza tym to mordę miała zawsze niewyparzoną i bluzgała non stop. To taka zdzira osiedlowa.

Gość gość
A co jeśli były facet odezwie się po kilku miesiącach tak po prostu, nie pyta co słychać tylko np. dowiedział się,że mam problem i napisał udzielając mi rady (odezwał się pierwszy choć go nie prosiłam) co o tym myśleć??Nie utrzymywaliśmy kontaktu, nie odzywał się aż tu nagle...

Gość pomaranczlala
No i czego się na niej wyżywacie? A to jak go dalej kocha, to trzeba na niej teraz psy wieszać?

Gość gość
zakłada temat bo ma do tego prawo!nie masz nic do powiedzenie konkretnego na poziomie to nie pisz i proste!!!ma prawo dziewczyna miec nerwy,dylemat i serce miało prawo jej zabic mocniej i tyle! a Ty autorko powiedz mi prosze...masz pewnośc ze dzwoni z tesknoty?moze ma sprawe jakąś?moze wcale nie chce wrócic? pytam bo sama jestem w podobnej sytuacji bo tez po pół roku były sie odezwał z pytaniem czy sie spotkamy. Poszłam na spotkanie bo ciekawiło mnie czy mnie przeprosi za swinstwo które mi odwalił a on poprostu kase chciał pozyczyć heehh

Gość Sczerość i Zaufanie
Dlaczego sie rozstaliscie? I czemu wielki ksiaze?:)

Gość a miala byc ninka
Tak na pewno autorka Wam odpowie po kilku miesiacach, kopcie dalej archeolodzy ;)