Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem najzwyczajniej w swiecie brzydka

Polecane posty

Gość gość

moze nie jakos bardzo moze nie strasze dzieci i psow ale mam przecietne/brzydkie rysy, nie jestem pieknoscia :( dlatego postanowilam sie utylizowac 🖐️

Gość gość
Daj się zr****ć

Gość gość
prosze bardzo ( )*( )

Gość gość
Ależ masz głupie podejście, jak znam życie chodzisz ze zwieszoną miną odrzucając od siebie wszystkich. Zacznij się uśmiechać pozytywnie nastawiać do świata, pokaż w oku błysk, unieś wysoko nosek i zobacz jakie poczynią się zmiany. Żaden facet nie chce się wiązać z nadymaną panną, uwierz w siłę uśmiechu brzydulo :D

Gość gość
no wielki mi problem, brzydota to znaczy prawie nic, to tylko tyle, że nie jesteś atrakcyjna fizycznie

Gość gość
A już od razu brzydka, pewnie zakompleksiona.

Gość gość
Wlasciwie to zdaza sie ze faceci mnie podrywaja tylko ja jestem tak wk*****ona na los ze nie wygladam idealnie, tak jak chce ze mam gdzies zwiazki i facetow bylam w 2-3 tygodniowych zwiazkach po czym je zrywalam ciagle gonie za idealnym wygladem wmowilam sobie ze w nastepnym wcieleniu beda boginia pieknosci nic innego mnie nie obchodzi jak moj wyglad nie potrafie przestac byc taka pusta i prozna :O

Gość brzydka_anka
heh to pewnie brzydka nie jesteś tylko zakompleksiona ile masz lat? jakbyś była naprawdę brzydka to żaden facet by się Tobą nie zainteresował jak mną:o

Gość gość
ja pier.dolę nie dość, że brzydka to jeszcze głupia i próżna, toś się udała rodzicom

Gość gość
To faktycznie wygląda jakbyś nie była zbyt piękna na umyśle, choć nie chcę Cię obrażać, sądzisz że wartościowy facet za wszystko będzie miał Twój wygląd? zmień podejście i polepsz swoje życie. Często mamy dużo więcej niż nam się wydaje. Kobietę kocha się za jej niedoskonałości, niewyspane oczka, rozmazany makijaż i rozczochrane włosy...

Gość gość
to prawda wieczenie chodze wk******ona mam 21 lat z tym ze mi malo ktora kobieta sie tak naprawde podoba mam strasznie wysokie wymagania co do tego jak chcialabym wygladac nie potrafie przestac miec obsesji na punkcie wygladu ! nienawidze boga za to ze wymyslil urode i wyglad

ale w sumie o co chodzi, takie jej hobby, zeby nie być brzydką. gdyby była ładna jej życie straciłoby sens, boby nie miała co robić i nie miałaby pretekstu do zrywania zwiazków:D

Gość brzydka_anka
jak masz powodzenie to brzydka nie jesteś chyba masz obsesję na punkcie wyglądu:o dobra rada: zajmij się czymś pożytecznym:)

Gość gość
a ja jestem ładna i też mam gdzieś związki. Facetów może nie, facet też człowiek i chciałabym ich wszystkich przytulić do serca, żeby nie byli smutni :)

Gość gość
rodzice mnie nienawidza za to ze taka jestem :O:( ja sie lapie na tym ze mi nie zalezy na facetach tylko na moim wygladzie! wlasciwie to na niczym innym mi nie zalezy:O na zdrowiu na rodzinie na pracy sprzedalabym wszystko i wszystkich za swoj wymarzony wyglad dlaczego garstka kobiet na swiecie ma to szczescie?? a reszta jest uwiklana w ciele przecietnosci?

to jest szczęście tylko dla Ciebie:D ja np, mam słodko w******e na swoją fizyczność:D co nie znaczy, że nie zmieniłabym paru drobiazgów, ale Ty nawet nie piszesz, czego chcesz konkretnie, bo przymiotnik "ładny" jest ubogi znaczeniowo. po prostu chcesz być kimś innym i to jest problem psychiczny, nie łącz tego z rzeczywistością.

Gość brzydka_anka
a ja jestem brzydka i co mam zrobić:o ja to mam dopero przej.ebane:o może idź do psychologa moze masz depresję? nie ma kobiet idealnych idealne są te po fotoszopie:)

Gość gość
chcialabym miec idealna cere a nie mam :O chcialabym miec mniejszy nos, wieksze oczy, geste wlosy nienawidze zycia i tego ze nigdy nie bede idealna

Gość gość
jak ? cere i wlosy moge poprawic w minimalnym stopniu najrózniejszymi specyfikami, suplementami i zdrowa zbilansowana zywnoscia co tez robie ale jakies 80 procent to geny i tego nie zmienie a operacja plastyczna nosa to ryzykowna sprawa bo tylko jakies 50 procent kobiet jest zadowolonych z zabiegu reszta nie; nosy wychodza pekate, ze zgrubieniami, chrzastkami, za duzymi dziurkami- jeszcze gorsze niz przed zabiegiem

Gość gość
co jak co ale duży nos (mówię o naprawde dużym) to najgorsza wada u kobiety. Sama mam ogromną kichawę i przez to nigdy siebie nie zaakceptuję mimo, że jakieś tam powodzenie mam

Ty się mnie nie pytaj jak, nie jestem specem urodowym idź na wizaż, tam różowiutkie panienki dużo wiedzą o urodzie tylko nie tak emocjonalnie jak tu, bo tam jest mniejsza tolerancja niż na kafe.

Gość gość
wiem :O ja mam sredni a chcialabym maly

Gość gość
mam wrażenie, ze jesteś po prostu próżna i zakompleksiona. "jestem ładna ale chcę być najpiękniejsza". idź do psychologa dzirewczyno.

Gość gość
trafilas w sedno:I jestem prozna i zakompleksiona nie umiem tego zmienic

Gość gość
ciesz się tym co masz, ja musze dużo pracowac żeby wygladać NORMALNIE co w moim przypadku jest niemożliwe z nosem jak Szopen. Lepsza przeciętność niż czysta brzydota

Gość gość
grow up!

Gość gość
nie potrafie sie cieszyc, ciagle "gonie za kroliczkiem" nie wiem czy jestem ochydna, brzydka, przecietna czy ladna