Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rika28

Nerwy

Polecane posty

Gość Rika28

Hej wszystkim... Piszę na tym forum bo już sama nie wiem co się ze mną dzieje...od ponad roku jestem mężatką, mam wspaniałego męża i dziewięciomiesięczną, śliczną córeczkę.Ale od pewnego czasu coś dzieje się ze mną niedobrego. Stałam się bardzo nerwowa i drażliwa, mowię to co ślina mi na język przyniesie, niejednokrotnie w stronę mojego męża, ale ostatnio także i córeczki. nie potrafię zapanować nad emocjami, wiem że zle robie ale i tak coś mnie pcha w tym kierunku, żeby tylko dopiec mężowi albo się pokłócić. mój mąż widzi że coś jest nie tak i czasami jest mi okropnie wstyd ze poznał mnie z takiej strony...sama już nie wiem co robić, z każdym dniem obiecuje sobie że zero nerwowych reakcji, stresu itp, że bede taka, jaką mąż mnie poznał na początku ale i tak zawsze kończy się tak samo...do tego nie dość ze podnoszę głos na moją córeczkę, to ostatnio wjechałam na moją siostrę przy meżu...żałosne...myślicie, że konieczna jest wizyta u specjalisty?

Gość udusilem ja poduszka
lyknij sobie waleriany ma dwie zalety po pierwsze sie uspokoisz po drugie pokochaja cie wszystkie koty w okolicy :classic_cool: