Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I hate pumpkins

Czy jest taka dziewczyna do rozmowy

Polecane posty

Gość I hate pumpkins

Czy na swiecie zyja same szalone dziewczyny? Chcialbym poznac kogos kto zamiast dyskotek i bardzo regularnego imprezowania wolalby spedzic czas bardziej aktywniej chociazby na podrozach, spacerach czy jakis wycieczkach. Czy juz nie ma normalnych fajnych dziewczyn? Ehhh to sie porobilo

Gość gość
Ja to lubie ale zeby to bylo z moim kochanym a takuego nie ma

Gość I hate pumpkins
A w łóżku żeby była szalona , przywiązywała mnie do kaloryfera za ręce i okładała skórzanym pasem po gołym tylku i plecach , bo tylko wtedy mam orgazm.

Gość gość
sa takie napewno :P tylko musisz poczekac. teraz wiecej dziewczyn lata i imprezuje i tam poznaja chłopakow jesli nie chcesz takich panienek napewno nie szukaj w takich miejsach

Niestedy nawet chyba nie znam nikogo kto tak lubi spedzac czas...wszystkie panny takie zapatrzone w siebie i tylko imprezy i alkohol. Zreszta faceci tez tak maja...zrobila sie jakas mania na punkcie imprezowania i alkoholu a jesli ktos chce zyc sobie normalnie to od razu musi byc uznany za dziwnego..

Gość gość
ja swojego czasu lubiłam alkohol imprezy ale to jakos szybko mineło moze przez dpswiadczenia:) teraz wole zdecydowanie spokojny tryb zycia

Gość gość
teraz dziewczyny: - plastic fantastic (kandydat: dres w porzo jest, ew. ta sama gatka) - blachara (czeka/poluje na maczo bandytę lub biznesmana) - princessa (czeka na księciunia) - szara mysz (na pewno wiesz o co chodzi) - normalne - mają prace, pasje (są już zajęte)

Ja jestem :D ale ostatnio rzadko ktoś mnie gdzieś zaprasza, bo 'robię kwasy' w towarzystwie. A niby ludzie cenią szczerość pffff

Ja bardzo lubie "spontaniczny" spokoj. Lubie wyjezdzac podrozowac i spedzac aktywnie czas ale mam takie uprzedzenie do imprez...tak ich bardzo nie lubie, takie picie mnie strasznie obrzydza. Nie wydaje mi sie abym byl dziwny, jestem normalnym i sympatycznym 23 latkiem. Taki zyciowy spokoj bardzo lubie ale mam wrazenie, ze jestem jedyny na swiecie taki bo wszyscy wokol mnie tacy inni..

Tyle latek mieszkam w Warszawie i tylko takich dziwakow znam...na facebooka nawet nie wchodze bo dzien bez ostrej imprezy to dzien stracony:) Juz mi to bardzo zbrzydlo.

Gość gość
hmmm nawet Cie rozumie :) jetem w Wawie chwilke niom i tez to widze...

Gość martyna6657
to nie mysl tak i nie patrz na to co ktos mowi bo to ty musisz ułozyc sobie zycie nikt za ciebie tego nie zrobi. ja tez nie lubie imprez tak jak wspomniałam moze wczesniej bardziej mnie to kreciło. ale troche lepiej postawic na ułozenie sobie zycia niz szalenie

Powoli ukladam, w tym roku skonczylem studia. Trudno jest tak kogos poznac przy takim trybie jaki prowadze...no i te skonczone juz studia wiec o nowe znajomosci duuzo trudniej:)

Gość gość
Wawa jest specyficzna...i mysle ze na pozor tak nie wyglada, ale trudno tu o normalne "solidne" znajomsoci

Gość gość
oj tam :D po prostu bedzie trzeba bardziej doglebnie i starannie szukac ;)

Gość martyna6657
a to tylko na takie dziewczyny trafiałes.

Gość gość
sa i owszem ale kasy nie maja wiec poki co to palcem po mapie :P

Gość gość
nom, ale mysle, ze juz troche przesadzasz..nie wszystkie sa takie...

Gość gość
haha praktycznie mam troche ten sam problem...sobie mozemy podac rece...ale tam bedzie dobrze i pewnie ktos sie w koncu znajdzie :D

Gość Donella 23
Hey, Poprostu musisz poszukać w odpowiednim miejscu. Ja tez mam 24 l. mieszkam sama, pracuje i zaczyna mi brakowac kogos ,ale nie szukam na sile. Czas pokaze.