Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małpkazzooo

Dziewczyny które ubrania kupić

Polecane posty

Gość Małpkazzooo

Chcę kupić którąś z paczek, ale nie mogę się zdecydować, na dwie mnie nie stać...mogę przeznaczyć maksymalnie 150zł. Poradźcie którą wybrać:

Gość Małpkazzooo
O kurcze, nie mogę wkleić linkow :(

Gość dzieci smieci
te ktore ci bardziej odpowiadaja, to chyba proste?

Gość Małpkazzooo
1. 3580077834 - numer licytacji na allegro (nie mogę wkleić linków) Ubrania mi się podobają, jest ok, ale ta cena minimalna...jak babka dała z 300 zł to po zakupach....a wam jak się podobają? Super są te buty, gladiatorki i baleriny :) 2. 3578231183 - numer licytacji Za to tutaj ubrań jest więcej, ale wydają mi się brzydsze, prawda? Choć kuszą mnie te kozaki skórzane :) A i brak ceny minimalnej.... W którą paczkę lepiej zainwestować?

Gość Małpkazzooo
Racja :) ale chcę aby ktoś tak obiektywnie na te ubrania popatrzył i ocenił które bardziej się opłaca,

Gość gość
Inwestowac w 1sza. z 2giej kozaki sa strasznie zuzyte. Reszta rzeczy dziwaczna.

Gość Małpkazzooo
Sama już nie wiem. Zawsze mam problem z podjęciem decyzji :) W sumie mam jeszcze czas to końca aukcji, ale teraz skłaniam się ku 1.

Gość Małpkazzooo
Dodałam dwie aukcje do obserwowanych, zobaczymy czy i jak licytacja się potoczy :) A napiszcie mi jeszcze kiedy najlepiej licytować? Teraz? Ostatniego dnia? W ostatniej godzinie? I o co chodzi z ceną maksymalną jaką mogę zadeklarować? Jak dam 150zł to tyle zapłacę?

Gość gość
lepiej kup pare nwoych rzeczy, a porzadnych po trochu

Gość Małpkazzooo
Myślicie, że te rzeczy są mocno zniszczone? A ile ja będę miała nowych rzeczy za 150zł? 3? 5? A tam 20 albo i więcej ;)

Gość gość
Kup takie jakie Ci sie podobają i w czym po prostu czujesz się dobrze,wygodnie na co dzień. Chyba tylko to sie tutaj liczy. Poszukaj w dobrych sklepach internetowych. www.Euroobuwie.pl

Gość fergep
a ja sobie dziś kupiłam pędzelek i cień do brwi mój pierwszy !!! już od jakiegoś czasu się zanosiłam z zakupem no a dziś kupiłam w końcu w Inglocie. Do tego w końcu wymieniłam sobie lusterko bo nosze o 3 lat takie stare, połamane w torebce a dziś sobie kupiłam nowe w promocji za 5 zł w takim fajnym silikonowym opakowaniu dosyć oryginalnie:) No i kupiłam sobie wisiorek co już mi się od dawna podobał i tak się kręciłam koło niego ale szkoda mi kasy było bo kosztował 49,99 no a dziś kupiłam w promocji za 14.90 ;d