Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskaweczka w czekoladzie30

posłuchajcie mojej opowieści

Polecane posty

Zbieram opinie na temat tego co przeżywam, nie mogę się do końca pozbierać. mój facet zostawił mnie oficjalnie pod koniec marca pod wpływem moich nacisków. Z fb wiedziałam że miał dziewczynę na boku od stycznia, która starała się o niego od września ubiegłego roku. W końcu zdeklarował się a było to pod koniec stycznia. Wygarnęłam mu to pod koniec marca i od razu wtedy mnie zostawił. Ale od czasu do czasu próbuje kontaktu, w lipcu i sierpniu namawiał mnie na przyjazd do Polski żeby się zobaczyć ze mną i spędzić cudny czas. Jak wróciłam do Polski to napisał mi sms że chce spędzić miły czas ze mną. Wygarnęłam mu wszystko co o myślałam o jego odejściu. Ostatnio znowu napisał do mnie tym razem żebym wysłała mu zdjęcia i pokazała się w bieliźnie bo myśli o mnie.Wyznał mi że miał ze mną super seks a z nią tego nie ma.Tęsknię za nim, ale nie będe się narzucać , a on chce raczej seksu. OD dwóch dni cisza

Gość gość
Odpuść sobie, ten facet to burak. Nie zasługuje na ciebie. Nie odpisuj mu na smsy.

Gość truskaweczka w czekoladzie
Ale po 3 latach związku takie coś? Jak mu napisałam że śnił mi się z nim seks ostatnio to nic nie odpowiedział..dramat

Gość liwiaaaa
ja pierdzieleeee dziewuchy czemu wy sie tak nie szanujecie !!!!!!!!!!!!!!!!! jak mozna w ogole z kims takim prowadzic dyskusje i wymiane maili ??? dno kompletne dno i dwa metry mulu szanuj sie dziewucho !

3 lata na całego w moim dawaniu , wspólne swięta, wyjazdy, rodzina i takie podziękowanie. Cały czas z nią jest, nie przeszkadza mu w pisaniu do mnie . masakra

Gość gość
3 lata było na całego. I do tego tęsknisz...

Gość liwiaaaa
gon tego buraka jak najdalej !!!! nie ma wybacz nie ma zdjec nic byc nie powinno ! no ja sobie nie wyobrazam

a teraz mi mówi że tęskni do naszego seksu i mówi że z nią nie jest super i że jej nie kocha, ale z nią jest!!!a do mnie chce przyjść. nic mu nie dałam teraz ani spotkań rozmowy nic..jestem rozżalona

kto miał tak? po co facet wraca do seksu ze mną skoro mnie zostawił i poszedł do innej ?

Gość gość
oj dziewczyno dostalas tyle odpowiedzi a ty dalej szukasz dla chooja wytlumaczenia chce cie bzykac krzywdzic bzykac bawic sie toba potem pojdzie do niej i jej bedzie tez robil krzywde i tak w kolko trafilas na tepego tluka ktory mylsi tylko k*****m odetnij sie od niego jak najszybciej