Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2013

Pytanie do Kobiet od mężczyzny

Polecane posty

Gość gość2013

Czy większość z Was kobiety nie lubicie oglądać wieczorem tv ze swoim facetem? Moja dziewczyna woli wyłączyć telewizor i jeśli chodzi o filmy przed tv to nie przedpada. A jak jest u Was? Czy lubicie wieczorem obejrzeć sobie jakiś film ze swoim misiakiem, przykładowo thiller, sensacje itp ?

Gość liwiaaaa
bardzo lubie i robimy czesto tyle ze w tv malo kiedy fajny film zatem pozostaje online

Gość gość
Uwielbiam, zwłaszcza jesienią i zimą gdy za oknem słota a ja pod kocykiem z moim mężczyzną, popcorn i piwko :) Idealne zakończenie wieczoru szczególnie jeśli film był naprawdę dobry.

Gość gość2013
Brakuje mi tego oglądania. Może to głupi powód, do narzekania ale jakoś tak lubiłem sobie obejrzeć w nocy z moją byłą jakiś szczególnie horror albo thriller psychologiczny. Niestety moja obecna boi się filmów z przemocą, co najwyżej komedie pozostają...

Gość gość
Ja z moim zawsze oglądam :) Głównie właśnie jakieś sensacyjne, sci-fi czy horrory. I jak już ktoś napisał super jest siedzieć/leżeć z facetem pod kołderką czy kocykiem przy dobrym filmie, piwku i chipsach :)

Gość gość
Lubię, ale zasypiam. 😴 A jeśli chodzi o horrory czy thrillery psychologiczne to niestety mam potem koszmary senne, więc oglądamy tylko to co jest naprawdę dobre i warte obejrzenia.

Gość gość
Wzruszający film "NAD ŻYCIE" Gwiazda siatkówki, Agata Mróz jest o krok od zdobycia mistrzostwa świata. Niestety, kilka dni przed finałem dowiaduje się, że jest chora na białaczkę. Aby go zdobyć pisz na carollex@wp.pl

Gość gość
My również razem oglądamy filmy wieczorkiem jak młody już śpi.Fajna sprawa.