Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 bylam z chlopakiem 9lat, bylo wspaniale milosc itd, ale przeszkadzalo mi w nim to ze coraz bardziej mnie olewal, podrywal przy mnie kobiety, nie chcial stabilizacji, zareczyny wymusilam, zawsze zazdroscilam kolezankom jak widzialam ze ich mezczyzni sie nimi opiekuja bo moj mnie zawsze sama zostawial, mimo ze ja dla niego bylam dobra i wszytsko bym zrobila, chcialam mu gotowac itd chcialam z nim zyc, ale cos peklo nie wytrzymalam juz tego, tych ciaglych flirtow z jego strony, poznalam faceta dojrzalszego mysle ze moglabym z nim stworzyc staly zwiazek, jest zupelnie inny od mojego bylego, od naszego rozstania mija miesiąc a moj byly ciagle dzwoni pisze nawet przyjezdza caluje mnie po nogach abym tylko do niego wrocila bo on dopiero mnie docenil, ale ja nie wiem czy chce, nie wiem czy to dobry pomysl i czy charakter mozna zmienic, szkoda mi tego drugiego ktorego poznalam bo to wartosciowy czlowiek, co powinnam zrobic?czy warto dac mu szanse? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach