Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzu2121

moje zycie sie skonczylo

Polecane posty

Gość zuzu2121

Skonczylo sie gdy go poznalam .przeczytalam juz wszystkie fora i kazda ta milosc konczy sie tak samo . milisc zakazana miedzy kaplanem a kobieta .. poznalam go i zycie sie zatrzymalo ... zyje z dnia na dzien i tylko dla niego wszystko co robie to z mysla o nim. odliczam czas do kazdego kolejnego spotkania . kazda minuta to tesknota za jego dlonmi usciskiem i pocalunkami za dalikatnym dotykiem jakiego jeszcze nie foswiadczylam innego . Mam tyle pytan do niego ... chce wiedziec wszystko chce wiedziec jak zyl fo tej pory a nie moge sie przemoc. kocham bardzo ale czy warto o to walczyc ... czy warto zyc z kims z wyjsc kim nie moge wyjsc na ulice ...

Gość mężatkazdługimstażem
Ile macie lat?

Gość zuzu2121
Jest starszy o 15 lat

Gość zuzu2121
W kazdym badz razie jest po 30

Gość gość
przejdzie ci,

Gość gość
i co? chcesz sie dowiedziec ze r****l 8-letnich ministrantow za oltarzem? :classic_cool:

Gość gość
Przecież dobrze wiesz, że to zakazana miłość. Kobieta nie może wiązać się z kapłanem.

Gość zuzu2121
Nie moze ale jak juz sie tak zdarzy ... nic na to nie poradze ... nie wiem jak go odbierac bo po raz pierwszy zaczepil mnie na ul.. pow ze to dlatego ze sie do niego usmiecham... i tak sie to potoczylo. Mowi ze chce aby nasza znaj sie rozwijala ... nie chce sie seksu tzn ze to cos wiecej..

Gość gość
unikaj uciekaj dziewucho od sk****alego ksiedza jak najdalej !!! skrzywdzi cie i dopiero bedzie lament to s*******e bez skrupulow ! zapamietaj jak teraz nie urwiesz tej znajomosci to bedziesz plakala

Gość gość
rozkocha cie i zostawi a potem powie ze to twoja wina. nie licz na to ze zrezygnuje z tak dobrze platnej pracy