Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badanie u ginekologa to dla mnie coś strasznego

Polecane posty

Gość gość

Nie wstydzę się ani nic tylko badanie wziernikiem tak strasznie mnie boli, że nie daję rady :( Nie wiem dlaczego, mam nadżerkę i pierwsze badanie przy niej było bolesne ale dałam radę to znieść a teraz to już jak widzę ginekolog zbliżającą się z wziernikiem to wpadam w panikę i zaciskam wszystkie mięśnie :o Jak mogę sobie z tym poradzić?!

Gość gość
Zmień gina, może u innego będzie lepiej. Baby ginekolodzy są mniej delikatni niż faceci, uwierz.

Gość gość
ale najgorsze jest to ze moj lekarz jest bardzo przystojny i na jego widok mam po prostu mokro i on to ostatnio zauwazyl. Co za wstyd

Gość gość
Kretyński podszyw :o Przecież jest napisane, że to kobieta. Ale badanie bez wziernika czy usg robiła mi delikatnie, nie było problemu :( Generalnie to całkiem miła babka ale może faktycznie jak na następnej wizycie będzie to samo to zmienię. Bo po prostu oprócz tego jest mi wstyd, że się zachowuję przy głupim badaniu jak dziecko z podstawówki przy szczepionce :o

Gość gość
tez tak mam :/ nie nawidzę tego badania.. okropnie mnie boli i nie jest to kwestia lekarza (przynajmniej w moim wypadku) bo urodziłam już 2 dzieci i badało mnie wielu lekarzy i lekarek i za każdym razem odczuwałam bardzo silny ból.

Gość gość
Może powinnam sobie walnąć kielona dla rozluźnienia albo poprosić o znieczulenie :o ech, pewnie też mam to wrodzone znając moje szczęście :P

Gość Lekarz1111
Zapraszam do mojego wirtualnego gabinetu coś na to poradzimy :) piotr.lekarz@onet.pl