Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogladacie sablewskiej sposob na mode

Polecane posty

Gość gość

podoba wam sie to jak ubiera inne kobiety?

Gość gość
ona jest beznadziejna, ukończyła chociaż jakiś kurs? program kiepski.

Gość gość
nie ogladam takich programow dla debilek prowadzonych przez debilke

Gość gość
a Tobie to się działy nie pomyliły? to jest dział na temat porodów itp a nie programów telewizyjnych.

Gość ana magdalena
ja oglądam, z nudów wieczorami, nie muszę wtedy myśleć i mi mózg odpoczywa :D niby sympatyczna, ale coś jest sztucznego w tym wszystkim... jak raz (chyba w 1 odc.?) dobrała spódnicę jednej, taką z lumpeksu, długą do kostek, to myślałam że padnę!!! Tragedia przez duże T!!! średnio udane te stylizacje... gdyby nie zmiana fryzury + make up to metamorfoza żadna by była. i ona sama też nie wygląda najlepiej. powinni przy okazji fundować więcej zabiegów dot. np. uzębienia... jakiś kwas, coś. nie wiem sama co sądzić o tym programie :)

Gość gość
dzis ogladalam. w zyciu ym sie tak nie ubrala. jakas krotkie bolerko w paski na to koszula. albo bluzka w paski a na to zakiet w kropki. a do tego olowkowa spodnica ktora nie pasowala do tekj kobiety.

Gość Gościwita
Widziałam ze dwa odcinki. Jest tak jak się tego spodziewalam. Sablewska ma swój indywidualny styl ubioru, troche na lumpiare, chłopczyce. Potrafi to przełamać w zasadzie jedynie damskim żakietem. I w tym problem, bo te kobiety też ubiera tak po swojemu. Brakuje mi u Niej różnorodności w wyborze ubrań. A już w ogóle nie podoba mi się, gdy zabiera te kobiety do chirurga na powiekszenie biustu, badz to klinik mniej inwazyjnych np. na wstrzykniecie botoksu. To jest niedopuszczalne. Idzie na łatwizne, by kobiety poczuły sie lepiej w swoim ciele. A do tego te wynurzenia o poronieniach czy bulimii, eh..

Gość fgergre
a mi sie jej styl podoba. Sama lubie sie ubierac jak ona, może nie mam odwagi na złote buty czy kapelusz ale ogólnie mi sie to podoba. Jej stylizacje są na luzie, niezobowiązujące, wygodne, modne. Styl mi sie podoba może dla tego że sama mam problematyczną sylwetke i muszę ukrywać brzuch a jej stylizacje wszystko rewelacyjne maskują i już nic nie sterczy:) jedyne co mi się w niej nie podoba to tatuaże!!! ja nie ogarniam tatuaży dla mnie to oszpecenie ciała a ona ma ich pełno. Za 30 lat będzie wyglądać po prostu śmiesznie! babcia z delfinkiem na udzie- fee obrzydliwa wizja.

Gość gość
A mnie wkurzaja te sieroty zapraszane do programu, ktore przed kamera zdr4adza kazdy szczegol swojego zycia...