Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościoowa

Kucie w brzuchu

Polecane posty

Gość gościoowa

Cześc Wam, mam taki problem od paru dni mam takie delikatne bóle albo kucie w brzuchu raz po lewej, a raz po prawej stronie, występują one zwykle przy tej wystającej kości biodrowej, jak dotykam,naciskam to nic nie boli, nie jest to jakieś przeszkadzające albo odczuwalne, i teraz pytanie czy może to być spowodowane tym że będąc na grzybach dotknęłam ręką muchomora bo myślałam ze to kania, a potem jadłam kanapkę bez mycia rąk rzecz jasna no bo jak w lesie? z tego co pamiętam, jadłam przez papier, ale nawet jeśli nie to chyba nie ma w tym grzybie az takich toksyn?? Jutro ide do lekarza, ale nie chce zrobić z siebie idiotki :P aha, jajniki to na pewno nie są Pozdro

Gość gość
Kucie? To pewnie jakiś kowal ci się zagnieździł i podkowy wykuwa.

Gość gościoowa
no taki ból ale nijaki, powiem wprost nie napie**ala tylko tak jakby ktoś jakimś czymś ostrym tam kuł:D

Gość gość
www.sjp.pwn.pl/szukaj/ku%C4%87 kuć 1. «obrabiać plastycznie wyrób z metalu przez ręczne albo mechaniczne zgniatanie go uderzeniem lub naciskiem» 2. «ozdabiać metalem» 3. «przybijać podkowy pod kopyta konia» 4. «rąbać, kruszyć, np. skałę, lub wykuwać coś, np. w kamieniu» 5. «stukać miarowo» 6. «uczyć się intensywnie, zwykle na pamięć» www.sjp.pwn.pl/szukaj/k%C5%82u%C4%87 KŁUĆ 1. «przebijać coś czymś ostro zakończonym; o owadach: żądlić» 2. «wywoływać uczucie ostrego bólu; też: ostro boleć» 3. «sprawiać komuś przykrość» 4. «o świetle: drażnić lub oślepiać» Czaisz?

Gość gość
to gazy w jelitach :)