Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KubelkowaCZYnormalna

Siedzisko w phil and teds

Polecane posty

Czy ktos ma lub wie czy siedzisko w ktorymolwiek wozku phil and teds rozklada sie calkowicie na plasko do spania? Chodzi mi o taki model, ktory mozna przerobic na rok po roku, zeby starszak mogl wygodnie spac.

Gość gość
Rozkłada sie na płasko pod warunkiem ze nie masz drugiego dziecka w siedzisku z tylu. Jeśli dla jednego dziecka to to główne siedzisko możesz mieć nawet dla noworodka.

Dzieki. Widzialam w jednej z opcji, ze noworodek jezdzil z tylu w takim kokonie? Jak to praktycznie wyglada? W sensie wygodne jest?

Gość gość
Mam Phil and teds vibe i od początku moja mała jeździ w wózku rozlozonym na płasko. Mam kokon tak więc jest bezpieczna i bez względu na pogodę jest jej ciepło :-)

Gość gość
Każdy phil and teds ma opcje kokonu. Wtedy przekladasz siedziska. Noworodek leży w tym głównym rozłożonym na płasko siedzisku a starsze dziecko w tym dodatkowym które w tym przypadku założone jest sprzodu- nad głównym siedziskiem. Jak maluszek podrośnie zamieniasz siedziska i masz dwa dla siedzących szkrabow. Te dodatkowe z tylu dla mniejszego dziecka- jest mniejsze niż główne siedzisko.