Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna bez matury

Polecane posty

Gość gość
Oceniamy ludzi czy zachowanie? Ta dziewczyna bez matury może wiedzieć więcej o życiu od panny po doktoracie

Nie wiadomo, bo różne sytuacje się mogły przydarzyć przez które ta dziewczyna nie ma matury. Może jest super kobietą. Nie znasz jej.

Gość matura to bzdura
Ja nie mam matury. Gdybym miała lepsze warunki do nauki etc. na pewno bym ją zdała. Mogłabym iść teraz ją zdać. Lecz teraz to mam w d***e, w*********m z kraju. Może za granica ją zdam.

Gość matura to bzdura
Niestety nie podchodziłam, ośla pało!

Gość gość
jest głąbem

A czego dziś wyznacznikiem jest matura? Kiedys to było coś a teraz to ma ją każdy kto chce. Wazne żeby była dobrym człowiekiem.

Gość matura to bzdura
Bo każdemu może się noga podwinąć. Można zdać za drugim razem. Prawko też nie wszyscy zdają za pierwszym razem, a nie jest to nic trudnego.

Gość mitrov
Możesz nie podchodzić do matury wiedząc że nie jest ci potrzebna w życiu co się raczej nieczęsto zdarza jednak już podchodząc do niej i jej nie zdać świadczy o braku podstawowej wiedzy. Matura obecnie to poziom gimnazjum a nie liceum więc oblanie jej raczej świadczy o tym że osoba nie ma podstawowej wiedzy.

Gość napewno na prawde
na prawko trzeba przejsc test na manekinie udzielanie pierwszej pomocy :)

Gość arturosss
Osoba inteligentna zda maturę nie ucząc się do niej, a matury najczęściej nie zdają osoby którym albo nie zależy wcale albo typowe głąby

Gość matura to bzdura
Na PO z udzielania pomocy miałam same 5. A do matury chyba będę musiała podejść, ponieważ chcę iść na studia. Ale to już nie w PL. Dobranoc

Gość gość
A co Ty dziewczyno zamierzasz robić w życiu? Masz jakiś plan? Masz jakąś pasję? może chcesz być dobrą fryzjerką? sklepową? albo krawcową? Do tego nie trzeba mieć matury, ale trzeba mieć cierpliwość i się STARAĆ, uczyć fachu. v Kilkanaście lat temu zdarzało się, że osoby które dobrze się uczyły nie zdawały matury z polskiego z powodu np. nerwów. Nie były to jakieś nieuki. Ale wtedy trudno było zdać maturę na jakąś dobrą ocenę, trzeba było MYŚLEĆ, TWORZYĆ wypowiedź pisemną na kilka stron A4. Należało się do niej uczyć, bo dużo trzeba było zapamiętać, no i umieć pisać teksty, sama wiedza to było za mało. Popełniłaś 1 błąd ortograficzny i ocena spadała o 1 stopień!! 3 błędy to już była DWÓJA !! A jak w tekście były jeszcze jakieś błędy stylistyczne lub co gorsza błąd rzeczowy, to była nawet pała z wykrzyknikiem ! v A teraz wystarczy wcześniej napisać i wykuć jakiś wąski temat z polskiego, zaznaczyć na czuja odpowiedzi w teście (można się nauczyć taktyki) i takie osoby chełpią się zdaną maturą :O

Ja się umawiałem z dziewczyną bez matury, i zarówno mogłem z nią ciekawe dyskusje, jak i seks był bardzo udany. Więc czym się przejmujesz ?

Gość doAutorki
A jaki masz plan na życie? Co zamierzasz robić?

Ja mam 18 koleżankę która w kwietniu dowiedziała się że jest w ciąży, (wpadka), w maju miała maturę i jej nie zdała. Nie wiem czy przez stres czy przez to że uznała że jej już nie będzie potrzebna... Ale do matury powinno się podejść z dobrym nastawieniem że się ja zda a nie że ktoś powie że nie jest do niczego potrzebna.