Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Recenzent_to

Profesjonalne testy i recenzje produktów

Polecane posty

Gość Recenzent_to

Czy bierzecie udział w recenzowaniu produktów w jakiś serwisach zajmujących się testowaniem i czy rozumiecie cały ten proces rekomendacji? Czy myślicie że jest to rzetelnie przeprowadzane i można na takich opiniach. Jestem ciekawy Waszego zdania.

Gość Janinka12
myślę,że testowanie produktów to fajna sprawa, zresztą już wzięłam udział w kilku kampaniach na www.rekomenduj.to i jestem zadowolona przede wszystkim dlatego, że można wyrobić sobie swoje zdanie na temat jakiegoś produktu i nie reklamować czegoś w ciemno

Gość Piotr4R
Jestem też zarejestrowany na www.rekomenduj.to ale czekam na jakiś odzew i nic, może będzie później. Słyszałem dużo pozytywnych opinii na temat takich działań rekomendacji i podoba mi się to że moje opinie mogą byc uznane przez właściela marki której produkty testuję. Mi raczej nie chodzi o darmowe próbi, itp.

Gość Pan Piko
spaam nie znam, nigdy nie testowałem

Gość Recenzent_to
A jakie korzyści mają zleceniodawcy takich testów i opinii?

Gość Beatka33
Też mnie to zastanawiało, cały ten system recenzowania, więc napisałam do portalu rekomenduj.to i wiele rzeczy się dowiedziałam, i właśnie jeśli chodzi o pisanie opinii to dla zleceniodawców kest to źródło prawdziwych opini od osób które przetestowały i opisują efekty użycia czy działania. To jest wiedza którą nie da się ot tak zdobyć.

Gość KrystianX
wkurzyłem się na rekomenduj.to, nie lubię ich.

Gość Janinka12
Dlaczego się wkurzyłeś na rekomenduj? Ja nie miałam z nimi problemów, wręcz przeciwnie.

Gość KrystianX
Wypelnilem jak głupi mnóstwo ankiet a nie dostałem sie nawet do tej kampani z jelitonem, jakąś porażka

łowienie jeleni. z pracy przy komputerze utrzymują się nieliczni, i żaden z nich nie wypełnia jakiś głupich ankiet czy innego syfu, a posiada jakieś własne strony czy platformy.

Gość Janinka12
o proszę ale rozgorzała dyskusja;) Krystian wiesz co to chyba miałeś pecha, bo przecież rekomenduj.to dostosowuje kampanie do ankiet które wypełniłeś, przypomnij sobie co zaznaczałes, może nie pasowałeś akurat do profilu tej kampani. Dave przeciez nie chodzi tu o zarabianie kasy a o opiniowanie nowych produktów, to jest w tym fajne nie?

Gość KrystianX
może masz rację w takim razie poczekam i zobaczę co dalej, może się w końcu nade mną zlituja i dostanę w końcu jakąś fajną kampanię

Gość Janinka12
na pewno, zaufaj mi, w rekomenduj.to wzięłam w kilku kampaniach i na pewno na coś się załapiesz, cierpliwości

Gość zołzanr1
Fakt,ja też myślałam że o mnie zapomnieli na rekomendujto ale później dostałam kilka kampanii na raz

Gość gość
A czy na tym portalu rekomenduj.to to tylko ankietę wypełniałyście czy też jakieś dodatkowe dokumenty, bo mi jakiś komunikat wyskakuje, że jeszcze jakiś formularz muszę wypełnić.

Gość Juztynar55
Pewnie chodzi o jakieś dane do wysyłki, lepiej uzupełnić, szybciej prześlą produkty do testowania. Ostatnio mi przyszło z rekomenduj.to informacja o kremach pielęgnacyjnych.

Gość gość
jakie sa inne tego typu strony na ktorych nie trzeba rejestrowac sie przez fejsa na tej od razu widac o co im chodzi :P o fejsa i twoich znajomych :P

ja jestem zarejestrowana na samplecity kropka pl. tam nie ma polaczenia z fb , nie trzeba żadnych popisanych umów wysylac. co jakiś czas pojawia sie akcja testowania, należy wypelnic ankietę rekrutacyjna i wtedy albo ie zakwalifikujesz albo nie. ja na razie na 8 ankiet, zostalam zaakceptowana w 1 i dostalam pollitrowe mydlo Mitia w plynie i bawelniana torbę na zakupy gratis. po zakończeniu akcji testowania danego produktu wypelnia sie ankietę o tym produkcie. można tez zamieścić opinie na swoim blogu jak ktoś ma.

Gość gumisiowa jagódka
mydło ;/ i to najtańsze a jak ja sie takim bała bym umyc :P to bez sensu. Chyba że sie wie co będzie sie testować juz przy ankiecie wszak nie kazdemu wszystko pasuje .

a co ty sobie myślisz ze jakaś firma rozda za darmo 100 pelnowymiarowych kremów Vichy? chyba nie wiesz z czego żyjesz.

Gość gość
z czego ja żyje to akurat wiem hahaha żałosne jest testowanie jakiś badziewi ;/ a kremy wichy to myślisz że co jakieś cudo co najwyżej ja sobie mogę nimi stopy smarować ;/ Zresztą nie jestem jakimś królikiem doświadczalnym żeby na mnie testować :P i to za darmo :classic_cool: a badziewrskie mydło zawsze bedzie badziewiarskie skoro testują to osoby dla których wichy to szczyt marzeń bo nie mają do czego go porównać i zawsze dla nich coś za darmo będzie super :P

Gość gość
chciałam dodać że dla żadnej firmy taniej jak wichy czy droższych chanel czy diora danie 100 kremów pełnowymiarowych a nawet 1000 to żaden problem tylko biedaki tak myślą że to fortuna hahahaha LOL :classic_cool:

Gość Jovitta8799
O to w tym chyba chodzi, żeby dostać cos za darmo, zamiast wydawać masy pieniędzy a okaże się że to kasa wyrzucona w błoto. Takie testowanie to fajna opcja.