Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak powiedziec polakowi ze

Polecane posty

Gość gość

Polski lekarz w Londynie zarabia miesiecznie w przeliczeniu 300 tys zl :0 :0 :0 chirurg urolog, wybitny specjalista, pracuje w dwoch prywatnych klinikach/szpitalach dzisiaj rozmawialam z pewnym mecenasem. Cala rodzina w doktorach, profesorach, same mozgi. Lekarze, prawnicy, sama smietanka. Z poczatku myslalam, ze chodzi o kwote 300 tys na ROK. Jednak pan mecenas szybko mnie uswiadomil, ze to zarobek MIESIECZNY. Jeszcze na dodatek ten lekarz to 30-paroletni kawaler. Powiedzial to mlodej polce ktora zyly sobie wypruwa przy wlasnym biznesie. No k***a mam dosyc! Mam dosyc Polski!

Gość gość
Ze względu na kase masz dosyć Polski? No brawo brawo. Gratuluje. Znajdź sobie sponsora bo wszystko na to wskazuje, że tak Ci będzie najlepiej.

Gość gość
mam już sponsora a i tak ledwo wiążę koniec z końcem, k***a

Gość gość
Za ta prace, ktora wykonuje powinno zyc mi sie lepiej. Po ludzku! Mysle, ze wielu Polakow ma podobne odczucia - zaharowuje sie na potege, a zarabia gowno.

Gość gość
Ja nie mowie o kwotach rzedu 300 tys zl/mc. 30 tys w zupelnosci by mnie usatysfakcjonowalo. Co za syf w tej Polsce.

Gość gość
Reasumujac: mam dosyc systemu jaki panuje w Polsce.

Gość gość
To może pora zacząć coś co jest bardziej dochodowe niż wyrzekać się ojczyzny? Bez jaj dziewczyno, jak możesz tak mówić z takich pobudek?! Sorry ale skreśliłaś siebie na wstępie. Pomyśl co zrobić ze sobą, żeby godnie pracować może kształcenie, może coś co chciałabyś robić i naczym się znasz. Takie gonienie za byleczym rodzi tylko byleco. Ale przede wszystkim zastanów się co mówisz i o czym tak na prawdę

Gość gość
Kretynka, jak można tak wyklinać Polske bo zarabiać się nie umie. Dziwie się, że w ogóle ktoś Ci dał pracę

Gość gość
Nie wyrzekam sie ojczyzny, wyrzekam sie wartosci jakie wyznaja nasi przedstawiciele narodu. Nie zgadzam sie na to jak sie ludziom w Polsce zyje!

Gość gość
trza było zostać wybitnym urologiem zamiast żyły wypruwać i narzekać