Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie haj faszyn

Czemu wszystkie dziewczyny nagle chca byc modelkami

Polecane posty

o co chodzi, naprawdę... zawód modelki nie należy do ciekawych a już na pewno nie do przyjemnych, drą sie na ciebie żebyś się szybciej przebierała i jest mnóstwo "panów z branży" którzy są tam tylko po to żeby cię macać a teraz każda dziewuszka przyjeżdżająca do "warszafki" nagle chce być drugą anją rubik (która jest brzydka) i życie i własną d**ę by za to oddała o co cho?

Gość gość
Ja tam nigdy nie chciałam być żywym wieszakiem. Ale co kto lubi...

Gość gość
A skad taki wniosek?Z pudelka?

bez przerwy te programy tap madl, teraz ten żalosny serial "chce zostac twarza rajstop" SUABE to wszystko i faceci jarającymi się modelkami..."moja była...wiesz, była modelką" żal

Gość gość
I na tej podstawie twierdzisz,ze wszystkie tego chca.Zatem i ja.Nie wiedzialam,ale juz wiem.Dobranoc

o jaaaa..."wszyscy" to skrót myślowy, lol przeciez jak mowimy ze "bo wszyscy Polacy to jedna rodzina!" to nie mamy na myśli że faktycznie jesteśmy jedną rodziną, wiesz?

Gość gość
Są również na tym świecie dziewczyny z innymi ambicjami niż modeling. Jeżeli chodzi o mnie, to jestem na tyle świadoma tej branży, że nie chciała bym być modelką. Skutecznie od tej myśli odciąga mnie ona http://www.glamki.pl/glamawards/glosuj/marcela-leszczak_33.html , raz próbowałam obejrzeć serial z nią "miłość na bogato" ale nie dotrwałam nawet do połowy.