Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i co poradzic

Polecane posty

Gość gość

Hej... moze mi ktos pomoze rozwiazac moj maly problem.. od niedawna jestem z kims w zwiazku. i problem polega na tym ze moj chlopak totalnie nie potrafi sluchac czasem mam wrazenie ze g.. obchodzi go to co ja mowie... w sumie nasza rozmowa wyglada tak.. on mowi ja slucham, podejmuje dyskusje i wgl natomiast jak ja zaczynam cos tam opowiadac co mi sie w danym dniu przytrafilo to on automatycznie wtraca swoje "a ja..." no i tak znowu zaczyna sie rozmowa o tym co jemu sie przydazylo i wgl... chyba nie na tym polega zwiazek a nie umiem mu tego tak powiedziec prosto w twarz co o tym mysle..

Gość satynna s
wiesz, jaka traumę maja rodziny dzieci chorych na onkologii?

Gość gość
moja matka tak robi, gówno ją obchodzi, co ja mówię. Potrafi mi przerwać w połowie zdania i zacząć mówić na inny temat do kogo innego. Wiem co czujesz, ja wtedy czuje się jak gówno

Gość gość
zaczyna mnie to coraz bardziej draznic, bo jedno mowi o niebie a drugie o chlebie,nie umiem mu tego powiedziec prosto w twarz ale na dluzsza mete to tego jakos nie widze

Gość gość
powinnas mu powiedzieć o tym, co czujesz, albo czy nie interesuje go to co Ty mówisz. Bo potem okaże się że będzie Ci coraz trudniej z nim wytrzymać. Rozmowa to podstawa związku

Gość gość
tak zgadzam sie o ile to jest dialog a nie monolog, jak w naszym wypadku... tylko tego wlasnie nie umiem mu powiedziec... juz myslalam o tym zeby po prostu nie mowic mu nic co u mnie i moze w koncu sie domysli ze cos jest nie w porzadku