Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem bez niego żyć

Polecane posty

Gość gość

Witam.. Mój chłopak zostawił mnie po 5latach związku. Próbowałam znim rozmawiać dlaczego mnie zostawił i wogle ale niestety nic mi nie powiedział mówił że to nie ważne. Powiedziałam że jeśli chodzi o mnie i o to ze czasem nie panuje nad emocjami to się poprawie-powiedział wtedy że dobrze zrobię jeśli to opanuje.. 2dni temu zadzwonił i powiedział że moje wady przeszkadzają mu w związku przez całe te 2tygodnie nic nie jadlam nie miałam ochoty wstać z luzka i gdzie kolwiek wyjść i z kim kolwiek się widzieć.. Po jego tel znów wróciła mi energia do życia. Lecz dziś widziałam go z inna dziewczyna. Dowiedziałam się ze moja mama mu mówiła że jestem zalamana dlatego mówił że wróci a tak naprawdę już od dłuższego czasu był z tamtą dziewczyna.. Dziś już nie mam sił na nic chcem się zabić i już nie patrzec na nich nawet nie mam sił zająć się własnym dzieckiem. Ja go nadal kocham i chcem by on był zemna.. Co mogę zrobić by on wrócił do mnie i zemna wychowywał dziecko.?? Proszę pomuszcie

Gość Dr Bajkał
Możesz kopnąć go w d**ę, to będzie najlepsze

Gość gwoli wyjasnienia
chcem, chcem, chcem :D...zycie to nie koncert zyczen. Zajmij sie dzieckiem bo facet to przyjdzie i pojdzie a dziecko zawsze bedzie z toba.