Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miesiac choruje juz nie wiem co robic

Polecane posty

Gość gość

- kaszel - wizyta u lekarza, pojedyncze zamiany w oskrzelach, inhalacje pulmicortem, sola, flegamina - kaszel ale mniejszy - wizyta kontrolna, oskrzela czyste, nie minely 2 dni i... - katar po pas, gesty, lepki, bezbarwny ale splywajacy - wizyta u lekarza, nasivin i inhalacje, oskrzela czyste. Doszedl kaszel... To wszystko ciagnie sie juz miesiac, nie wiem co robic, isc znowu do lekarza? Dziecko ma rok.

Gość gość
Najpierw badania: morfologia z rozmazem manualnym (koniecznie z rozmazem manualnym!), białko CRP (białko stanu zapalnego), mocz. Po tych badaniach bedzie wiadomo bardzo dużo. Być może to alergia, może astma lub pasozyty.

Gość gość
no masakra... ja jako osoba doraosla mam prawie to samo i ledwo zyje przez ostatni m-c, bym poszla z dzieckiem na Twoim miejscu, bo moze mu sie choroba rozwinęla... a lekarz tak sie zna .................... jak moje dziecko bylo male lekarz stwierdzil lekkie podziebienie, a mial juz zapalenie oskrzeli, poszlam 2 raz stweirdzil zapalenie oskrzeli a to juz bylo zapalenie pluc i szpital,...