Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurtki reserved kids

Polecane posty

Gość gość

nosza wasze dzieci. dobre jakosciowa?

Gość gość
te które ja kupowałam były ok, ale zawsze trzeba na oko spojrzeć to widać jak kurtka jest zrobiona i z jakiego materiału, i firma ma tu nie wiele do rzeczy zdarzają się buble i za 200-300zł

Gość gość
poliamyd?

Gość gość
Ogólnie Reserved śmierdzi g****m jeśli chodzi o wszelaką odzież, ale trzeba im oddać, że kurtki mają fajne. Ja b. często kupuję tam swoim dzieciakom kurteczki, są przystępne cenowo, dobre jakościowo, mają fajne wzory. Rozmiarówki wprawdzie porządnie zaniżone, no ale trzeba znaleźć coś odpowiedniego dla siebie.

Gość gość
mi wlasnie dzis udalo sie dorwac dla corki plaszyk zimowy jasny fiolet z tej firmy w stanie idealnym jak nowa za 6zł. kupilam na rynku. niby rozmiar 110 ale jakas duza.

Gość 1234gosc567
ja kupuje dziciom ubrania w RK, ale w sklepie nie ze str, internetowej, bo jakosc jest rozna a ceny podobne, musze dotknąć:) ale duzo mamy z tej firmy

Gość gość
ja wole Reporter Young, wejdź sobie na stonke i poogladaj, niektore sa naprawdę czadowe:)

Gość mamadwóchdziewczynek
Ja polecam kurtki narciarskie tej firmy, starsza córka miała już 3 i są na prawdę świetne jakościowo. Zawsze kupuję jej kurtkę jakąś dłuższą na co dzień i jeden kombinezon na narty czy zabawy na śniegu właśnie z reserved. Ceny są w miarę przystępne i świetna jakość. Nie polecam za to kurtek watowanych, kilka razy kupiłam i niestety już po 1 praniu watolina się poprzesuwała okropnie a kurtki drogie dość były ;-( Małej w tym roku planowałam zakup kombinezonu tchibo, ale jednak zdecydowałam się na reserved. Kupiłam osobno kurtkę narciarską i osobno spodnie /świetne z kamizelką polarową/. Nie wiem jeszcze jak się będzie nosił, ale w dotyku fajna jakość. Co do rozmiarów to zaniżone są ubrania drobniejsze a kurtki adekwatne rozmiarowo.

Reporter to już dla starszych dzieci tylko. Co do tematu, to mój syn wszystkie kurtki jakie miał to właśnie z Reserved, ja jestem zadowolona.

Gość gość
za 6zl kupilam. takze zobaczymy jak sie bedzie nosic.

Gość gość
tak Reporter jest dla starszych dzieciakow, ale autorka nie napisala ile jej corka ma lat:)

Gość gość
Ja swojej małej kupiłam kurtkę ze strony allinside.pl. Jest nie tylko przepiękna, ale ciepła i tania

Gość gość
Lepsze są z reportera :-) cena około 150zl