Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

meble na wymiar do ŁAZIENKI macie

Polecane posty

Gość gość

witam, Czy ktoś robił meble na wymiar do łazienki - jak sprawdzają się w użytkowaniu? Na co zwrócić uwagę? Planuję dorobić w łazience 2 niestandardowe szafki - będą na wymiar w połysku

My mamy, robił nam kolega męża :) i zwrócić uwagę na to, żeby ktoś Cię nie oszukał i nie zrobił szafek tanio z lichej płyty bo nie każda płyta nadaje się do łazienki

Gość gość
w kuchni mam meble w wysokim połysku płyta mdf , uzytkowane są bardzo intensywnie od 2 lat i jest super , natomiast do łazienki proponują mi płytę laminowaną oklejoną pcv z lakierowanymi frontami - nie znam się na tym ale jako coś jest oklejone to pod wpływem wilgoci możne szybko się odkleić i stąd moje pytanie czy taka płyta róznież się dobrze sprawdza w użytkowaniu :)

Gość gość
zrobie rekonesans w sklepach :p

Gość gość
Zamawiałam meble pod wymiar w firmie http://www.designmebel.eu/lazienki.html Oni specjalizują sie w meblach nietypowych i pod konkretny wymiar. Sprawdź sobie ich realizacje, może coś konkretnego wpadnie ci w oko z mebli łazienkowych. Oni mają konkurencyjne ceny i fachowców którzy zrobią ci super meble. Polecam.