Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brata żona dupy nie ruszy do pracy a oszczędza jak wy tutaj domowniczki

Polecane posty

Gość gość

Oczywiście nie wszystkie tutaj domowniczki,tylko te które nie stać! Mój brat sam pracuje. Myślał czy nie brać drugiego etatu. Bo życie jest drogie. A żonce się nie chce iść do pracy,bo po co. Syn ma ich 11 lat a nic nie zrobi sam,bo mama jest. Mój brat sam musi na wszystko zapracować a i tak im brakuje,bo pożyczają nie raz. Ona mu zabrania kąpiel codziennych,na telewizje też ma limit. No bo rachunki musza być na styk :O Jej nałóg to fajki i buty. Buty muszą być po wyżej 100 zł, a nie ważne że dziecku kupi buty za 29 zł z promocji. Ważne że ona ma. Od początku wiedziałam w co wpakuje się mój brat,ale zakochany :O Teraz też udaje że wszystko gra,kiedy każdy widzi co się dzieje. Wiem,nie moja sprawa. Ale skąd się biora takie p**********e kobiety? A jak raz przeczytałam temat wtedy ,że jakaś p******a mamusia z kafeterii woli głodem przymierać z dzieckiem niz pracować to klęłam na niż !!! Jak mozna być tak z*****ym człowiekiem. przepraszam z aunoszenie się,ale matko! Jak można tak myśleć. Najlepsze że brata zona nie widzi problemu :O

Gość gość
eee twoj brat to pipia tak wybrał to tak ma

Gość gość
a co cie to interesuje jak zyje twoj brat i jego zona? widocznie to ty masz problem a nie oni... nie mieszaj sie do ich zycia a najlepiej zaloz swoja rodzine bo pewnie jestes stara panna i cie wszystko interesuje hahahha

Gość gość
co cie obchodzi jej życie, utrzymujesz ją czy co ?

Gość gość
Najgorsze,że takich pip jest więcej. Ja też znam przypadek,gdzie żonka zabiera mężowi dosłownie wypłatę,a daje mu kieszonkowe. Wydziela mu czasy kąpiele,przecież jak się kąpie codziennie,albo o minutę za długo to wielka awantura,że na to nie zarobi później . A dziecko to nawet nie potrafi się samo wykącpać porządnie a jest nastolatkiem bez jaj.

Gość gość
Ja też nie pracuje bo nie zamierzam stracić zdrowia tyrając w jakims magazynie całe dnie za 1000zł póżniej więcej wydam na lekarzy, nie mówiąc o tym że jak ktoś nie ma dziadków to nie ma opcji pracy na 2zmiany świetlica czynna do 16.30 i co później pierwszak ma sam wrócic do domu odgrzać sobie obiad i sam siedzieć do 23?! taaaa jasne 🖐️

Gość gość
co mnie interesuje? k***a szkoda mi brata. Wy byście obojętnie patrzyły na to co się dzieje?! Szkoda mi ich dziecka. Z nią raz tylko gadałam ale bez sensu. Ona jest tępa. Gratulować im tylko mogą tak samo tępe kobiety jak ona. Ja za bardzo się nie wtrącam,ale skąd biorą się takie kretynki!!!!!

Gość gość
ale to jest jego zona to jest ich zycie

Gość do gościa co woli w domu
Co innego jak można sobie pozwolić na siedzenie w domu a co innego jak k***a nie masz na opłaty jedzenie a d**y zawszonej nie ruszysz do roboty. Autorka ma rację. A was powinni faceci w d*pe k***a kopnąć. Jak można taka kobietę trzymać w domu. K***a woli żebrac niż pracować.

Gość migottka2365
Siostra patrzy jak jej brat się wykańcza to wiadmo, że ją to interesuje.... niestety twój brat to ciapa , pipa która dała się omotać kobiecie-pasozytowi. Może niech znajdzie sobie jakąś kochankę, prędzej się rozwiedzie i bedzie miał spokój :) takim trybem zycia ( harując na 2 etaty) długo nie pociągnie. a wpatrzony jeszcze w swojego pasozyta?????

Gość a papier toaletowy pod wydział
jak mojego męża kolega się żalił że jego żona daje mu nawet papier toaletowy pod wydziałke :D myślałam że padnę. Lekko im nie jest nawet z nią rozmawiał,czy by nie poszła chociaż na pół etatu a ona że ktoś ich 14 letnim dzieckiem musi się zająć :D On teraz rozważa po co\ichu rozwód ona jeszcze o tym nie wie. Ma dość,posłuchajcie ona mu papier w domu daje pod wydział. Bo przecież i tak kupuję wszystko co najtąńsze ale i tak brakuje,bo lakier do paznokci za siedzenie w domu też kosztuje.

Gość gość
no to wygoń żonę brata z ich domu i załóż jej sprawę o rozwód! zabierz jej dziecko i załóż jej sprawę w sądzie o zaniedbywanie dziecka!!! dopisujcie, co jeszcze idiotka może zrobić!

Gość a papier toaletowy pod wydział
Albo jak były święta to wymarzyła sobie złoty łańcuszek a ona mu kupiła książkę.

Gość gość
No niezla lipa ale co zrobisz jesli bratu to pasuje?

Gość gość
Prawda jest taka, ze wlasnie takie kobiety maja najlepiej! bo gdy kobieta sie stara, pracuje odklada to facet jej nie szanuje. Taka prawda!

Gość gość
dodam do tego, ze potem jeszcze se kochanke znajdzie

Gość gość
w czym niby maja lepiej? Ich mąz wszytko dusi w środku i jej na siłe nie wygoni> Ale gdy spotka go chwila słabości to co wtedy? Wkońcu każdy kiedyś pęka. Myślicie że Ci faceci maja twarde skorupy? Ilez można tyrac na 2 etaty i mieć mierzona srajtaśme czy kapiel no ile? Być traktowanym jak dziad.

Gość gość
gość no to wygoń żonę brata z ich domu i załóż jej sprawę o rozwód! zabierz jej dziecko i załóż jej sprawę w sądzie o zaniedbywanie dziecka!!! dopisujcie, co jeszcze idiotka może zrobić! xxxxxxxxxxxxxxxxx możesz jeszcze nasłać na nią ukraińców z bejsbolami!

Gość gość
faktycznie ma lepiej :O Być pasożytem i wykorzystywac męża :O

Gość gość
Moj maz zarabia dobrze,ale ja i tak pracuje,moze nie na pelny etat,ale pracuje i troche dorobie.Nie wyobrazam sobie wogole nie pracowac i nie miec wlasnych pieniedzy.

Gość gość
A ja jestem kobietą i pracuje po 12 h dziennie, mąż pracuje o 2/3 mniej niż ja, w ogóle mojej pracy nie docenia, w domu nic nie pomoże, nawet zakupów nie zrobi, wszystko na mojej głowie. Zarabiam całkiem nieźle, ale pracuje na umowę śmieciową więc cały czas mi wytyka, ze na emeryturze to on nie będzie mnie utrzymywał. Jak mu zwrócę uwagę, żeby nie siedział całymi dniami przed kompem tylko coś zrobił choćby w domu, lub jakiejś pracy dodatkowej poszukał to on mówi, że jak ja znajdę sobie dodatkowy etat to wtedy on też się zastanowi nad takim rozwiązaniem, ciekawe tylko kiedy ja mam tą dodatkową pracę podjąć pracując 60h/tygodniowo. I jak czytam o takich kobietach co siedzą w domu to szczerze im zazdroszczę, bo ja choćbym padła z przemęczenia to mój mąż i tak nigdy nie przyzna ze coś było nie w porządku.

Gość gość
W jaki sposob twoj maz pracujac 20 godzin na tydzien bedzie mial emeryture?

Gość gość
pewnie jest nauczycielem, tylko dla nauczyciela 20h po 45 min to pelen etat.

Gość gość
Skoro mu to pasuje...

ja ne pracuje mamy gospodarstwo rolne jest duzo pracy a pieniadze roznie.zanim wyszlam za maz mialam prace wlasna kase teraz rowniez z checia bym poszla do pracy ,tylkoo ze w moim regionie jak nie dasz w lape i niemasz znajomosci to preacy tez niema.zazroszcze tym co chodza do pracy.a dziecko14letnie to sory ale samo juz powinno zajac sie soba,ja w tym wieku musialam wszystkiego nauczyc sie gotowac prac sprzatac pomoc tacie chodzic do szkoly.nie rozumiem takich kobiet wogole co maja mozliwosc pracy a wola siedziec w domu

Gość bambaryła32
no niestety Twój brat to d**a wołowa

Gość gość
Niech mąż przestanie na nią wydawać... Pójdzie do pracy szybciej niż myślisz ;) lub poszuka innego frajera a dużo jest takich

Gość gość
wyjatkowa paskuda z tej jego zony len pierdzielony

Gość gość
Żeby autorka się nie zdziwiła, jak dowalą mu alimenty + przez rok alimenty na ex żone facet az zapiszczy z tęsknoty za nią :classic_cool:. Moja kolezanka ma 31l pracowała 2lata po ślubie nic dziecko mają 8letnie rozwiodła się z mężem (orzeczenie o jego winie) ma niezłe alimenty na dziecko plus na nią 650: :D zyc nie umierać