Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możecie polecić jakieś fajne zabawki dla 3 miesięcznego maluszka

Polecane posty

Gość gość

Bardzo proszę, bo nie znam się, a chciałabym kupić chrześnicy (nie na chrzciny, tylko tak bez okazji) do 100 zł

Gość gość
w tym wieku to dzieciaki uczą się chwytać , trzymać, przekładać z ręki do ręki, więc duże, kolorowe, szeleszczące, no i bezpieczne, bez elementów, które mogłyby się oderwać, albo zostać w ustach malucha, bo w końcu w tym wieku dzieci też wszystko pchają w usteczka, w ramach nauki świata:) są różne zabawki, kwestia tego raczej, co dziecko ma, czego nie. Nie radzę przesadzać, bo to zabawka na krótko. Fajne są takie gąsiennice, rozciąga się jak się ją pociągnie, ściąga jak puści, kolorowe, lekko szeleszczące, łatwe do przyczepienia w wózku, czy łózeczku

Gość gość
w wieku 3 mcy ucza sie chwytac i przekladac z reki do reki?chyba ci sie cos pomylilo mtakie dziecko rzadko kiedy interesuje sie zabawkami;)bo jest za male!

Gość tak w 3 uczy sie chwytac
Przekladac to juz w 4. Jak skonczyl 4 to juz wprawnie bawil sie zabawkami na brzuszku,siegal po nie,przekladal. Ja mam fajna zabawke dla swojego niemowlaka,sprawdza sie juz kilka miesiecy. To taki pluszowy domek do zawieszenia na lozeczku,ze dziecko wlasnie lezac na brzuszku moze siegac po rozne elementy, zawieszone na sznureczkach,np.biedronka,sloneczko,kwiatek. Jak bedzie starszy,moze je wkladac w okienka. Nie wiem,czy takie cos dostepne jest w pl,bo dostalam ze stanow,ale byc moze.cos podobnego znajdziesz. Ja polecam bardzo. Maly bawi sie juz trzeci miesiac i mu sie nie nudzi.

Gość Kamom
może coś w tym stylu: http://www.fisher-price.com/pl_PL/products/73160 ? frajda dla malucha, pomoc dla rodzica ;) A przy okazji nie wiem czy wiesz, ale po zakupie ich zabawki możesz się zabawić i może wygrać coś w tej loterii świątecznej mattela;)

Gość gość
mozesz sprawdzic tutaj www.jokomisiada.pl - tam masz zabawki ulozone tematycznie i wiekowo :) takze na pewno cos znajdziesz ;)