Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co myślicie

Co myślicie o takim facecie

Polecane posty

Gość Co myślicie

29 lat przystojny prawnik. Niby wygrywa 98% spraw (nie wiem czy to możliwe), ma najnowszego mercedesa, mieszkanie( przypuszczam że to jego rodzice mu kupują). Kiedyś wymieniał kobiety jak rękawiczki. Ma za sobą kilka dłuższych związków (2), romanse. Najdłuższy stały związek trwał rok. Teraz jest z moja kuzyną od 2 lat i za rok ma być ślub.

Gość gość
ogarnął się wreszcie, boi się że po 30 już nic nie złapie

Gość Co myślicie
Bardzo pewny siebie. Dokładnie ma 28 lat.

Gość gość
nie lubie prawników , bo wiekszosc z nich to hieny , które wyciagają kase od biednych ludzi, którzy kłócą sie miedzy sobą mam szacunek do chirurgów , prawnikami i bankierami gardze

Gość gość
Że jesteś zazdrisna o kuzynke.

Gość jankaa4527
uważam że ktokolwiek, kto zdradził (czyli miał romans, a nie związek) to szmata- w tym wypadku męska. Ale skoro Twoja kuzynka nie sprawdziła czy nie zadaje się z używanym facetem,więc jej na tym nie zależy i nie powinnaś się wtrącać. Widać ma to gdzieś czy się puszczał

Gość gość
O matko przestan juz zakladac te durne tematy!!! Jak kiedys szalal to nie znaczy ze teraz sie nie chce ustatkowa i bedzie juz wierny. Kazdy facet powien sie wyszalec za mlodu zanim sie ozeni. Bynjamniej nie znudzi sie zona jakby byla jego pierwsza partnerka w lozku. Ile jest rozwodow przez to ze facet byl tylko z jedna kobieta w lozku i nagle zapragnal innej bo mu sie zona zwyczajnie znudzila i poszedl w bok. Pociesze Cie jestes za brzydka i za glupia na taka jak Ty taki facet jak on nawet nie spojrzy.

Gość gość
nie bedzie wierny* mialo byc

Gość Co myślicie
Nie jestem nim zainteresowana. A on jakimś bogiem jest przepraszam ? To że jest prawnikiem nie znaczy że jest mądry.

Gość gość
Nie jestem nim zainteresowana. A on jakimś bogiem jest przepraszam ? To że jest prawnikiem nie znaczy że jest mądry. ******* Tyle ile watków na ten temat zakladasz to jakos inaczej swiadczy. I chyba jednak chialabys takiego faceta.

Gość Co myślicie
Takiego k****arza nie.

Gość gość
Wiesz co sama mam meza, ktory przede mna mial z 6 dziewczyn. Nie zdradzal ich. I sam i powiedzila ze dla faceta nie ma nic gorszego jak byc z jedna baba w lozku do konca zycia. Kazdy mlody powinien szalec bo kiedys mu odbije.

Gość Co myślicie
Tacy jak on się nie zmieniają.

Gość gość
kolejny, który uważa się za ekstra mena, będzie zdradzał jak nic, obym się mylił

Gość gość
Wyszalal się i ok.

Gość nikolopa
kobito Ty masz jakąś manie na punkcie tego faceta, juz 3 temat Twojego autorstwa o nim czytam :O skończ z tymi durnymi wątkami zazdrośnico

Gość gość
Ja myślę że ci żal d**ę ściska z zazdrości że ukochaną którą szukał całe życie jest twoja kuzynka a nie ty :-)

Gość gość
"Wiesz co sama mam meza, ktory przede mna mial z 6 dziewczyn. Nie zdradzal ich. I sam i powiedzila ze dla faceta nie ma nic gorszego jak byc z jedna baba w lozku do konca zycia" ...i co myślisz że ty będziesz wyjątkowa, czy może pogodziłaś się z tym że jak się zestarzejesz to cię zostawi? CHE CHE! :D

Gość pezesadzilai to bardzo
Up

Gość gość
Ty p********a zawistnico basiu, znowu temat o kuzynce i jej prawniku? jestes jebnieta!!! zostaw ja w spokoju dziewczyno, ty sie chyba naprawde w nim zakochalas i jej zazdroscisz!!!

Gość dziewczyna z sąsiedztwaaaaaaaa
Pozwólcie, że się wtrącę. Mam 25 lat i romans z żonatym 40 latkiem. Dużo ze sobą rozmawiamy. Opowiadał mi o tym, że miał sporo kobiet w życiu, po prostu się puszczał. Ustatkował się w wieku 29 lat, uspokoił na kilka lat ale co z tego... jak sam mówi natury nie oszukasz. Żonę zdradził już kilka razy. I robi to nadal.