Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsze zabki u niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

kiedy wyszly waszym dzieciom?bo moj syn w niedziele konczy 4 mce i wczoraj zauwazylam 2 dolne zabki;)(nie chwale sie zaraz tu najada na mnie jak to na kafe)maz mnie pyta czym ja sie tak ekscytuje ledwo zerknal;p(trzecie dziecko co ty kobieto zebow nie widzialas?)ale chyba kazda matka tak ma czy to pierwsze dziecko czy ktores z kolei nie?;)

Gość gość
Moja ma prawie 6,5 miesiąca i jeszcze ani jednego zęba. Czekam na nie i nie mogę sie doczekać.:D

Gość gość
u mnie wlasnie zawsze przed skonczeniem 4 mca kazde dziecko mialo.corce wyszly jak 3 skonczyla

Gość gość
u starszej córki pierwsza dolna jesynka jak miała 7 m-cy, a druga ma 8 m-cy i jeszcze żadnego ząbka (chociaż tak jakby coś chciało wyjść i to chyba 2 naraz :))

Gość gość
u nas w 7 miesiacu, lada chwile zacznie sie 8 miesiac i mamy 2 zabki :)

Gość gość
pierwszy syn mial prawie roczek a drugi 6 miesiecy jak wyszed 1 zab.

Zuzia ma pół roku 3 .10 a juz ma 2 zabki wyszły jej 2 tyg temu super przezycie\ a Paulinka miała pierwszego żabka jak miała 8 miesiacy

Gość gość
U nas dwie dolne jedynki wyszły jak syn miał skończone 5 mcy, dwie górne jedynki już widać- ma teraz prawie 6,5 mca.

Gość gość
U pierwszego dziecka wyszly dolne jedynki w odstepie tygodnia,jak miala 6 mcy. Gorne tez w odstepie tygodnia dopiero jak kiala 10 mcy. Synowi dolne jedy ki wyrosly w wielu 4 mcy, tez w odstepie paru dni,gorne w wieku 6 mcy i teraz - 7 mcy - wychodzi wlasnie gorna dwojka i druga tez juz widac,ze sie wypycha. Zaden to powod do przechwalek ani wstydu,po prostu zeby kiedys wyrastaja i juz