Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

coś jest ze mną nie halo posłuchajcie

Polecane posty

Gość gość

miałam podjąć pracę od października, a we wrześniu się przyuczać, skończyło się na tym, że się poprzyuczałam 3 dni, po czym pani kierownik powiedziała, ze sie rozmyśliła i mnie nie zatrudni... no dobra, oprócz niewypału z pracą mam gorszy problem...dostałam się na studia doktoranckie i na nich zamierzałam się skupić, skoro tej pracy na częśc etatu nie dostałam... zachodzę dziś na zebranie zakładowe już jako doktorant, pani profesor kazała mi zaczekać za drzwiami i co ja słyszę? ano pretensje jednej z pań doktor, że jak pani profesor "śmiała" mnie przyjąć, skoro etat tej pani doktor jest zagrożony...żeby się "wstydziła", że ja nie mam doświadczenia, a ona tyle lat tu pracuje, że ja podobno "dzień dobry" nie mówię i jestem niegrzeczna... z tym, że tak naprawdę, to ja zawsze mówię, ale ona i jej 2 koleżanki z zakładu mi nie odpowiadają... jak przeszłyśmy do większej sali, to ta pani doktor, mimo, że została poproszona o to, by usiąść bliżej mnie, to krzyknęła, że nie ma zamiaru, i ze tam jej dobrze i że nie będzie przy mnie siedzieć....od 1 października mam siedzieć przy biurku poprzedniej doktorantki, którą ta pani doktor bardzo lubiła, którą ta doktorantka ciągle cukierkami częstowała, i się boję, że mi uprzykrzy życie, że zamiast pracować, będę w ciągłym stresie...i ta pani doktor ma mi przygotowywać materiały na zajęcia, bo taka jest jej rola w zakładzie, że wszystkim przygotowuje materiały, ale boję się, że źle to się skończy i nie pomoże, a jeszcze zaszkodzi...czuję, że to ze mną coś jest nie tak, że nie potrafie być miła, podobno w innym zakładzie jest taka miła doktorantka, którą wszyscy lubią, nawet ta pani, która mnie nienawidzi.... jak ja tam 4 lata wytrzymam? czy jestem upośledzona umysłowo, że mnie się nie lubi?

Gość gość
eee bełkot jakiś :o

Gość gość
dlaczego bełkot? baba , przepraszam pani doktor zz zakładu, do którego zostałam przyjęta mnie nienawidzi, od niej zależy jak i czy wogle poprowadzę ćwiczenia, a ona nie kryje nienawiści...pani profesor po tej całej akcji, powiedziała, że w innym zakładzie jest taka miła doktorantka, którą wszyscy lubią... więc ja sie zastanawiam, a co chodzi, czy jestem upośledzona umysłowo... na stażu też mnie pewna osoba nie lubiła, teraz znowu....nie umiem się specjalnie uśmiechać na siłę ani włazić w d**ę, nie jestem też agresywna, bardziej zamknieta w sobie, ale żeby z tego powodu robic aferę na zebraniu powitalnym...

Gość gość
podpowiedzcie, jak lizać d**ę zołzom

Gość Jolanta Krzyżówkowska
dwór bizantyjski i tyle dla nich nie praca się liczy a kto jest czyj i stanowiska

Gość gość
najg8rzej wlasnie pracowac z babami. tez tak mam,

Gość gość
podpowiedzcie, jak to wytrzymać, ja sie chcę rozwijać naukowo, a przez tą sytuację płakałam juz dziś 2 razy na razie, raz na ulicy przez telefon do chłopaka.... nie wiem, jak ja tam wyrobię

Gość Jolanta Krzyżówkowska
będą dołki pod tobą kopać i świnie podkładać nie jesteś jej człowiekiem i miejsce zajmujesz które by swoim obsadziła albo dasz radę albo nie

Gość gość
ja cie rozumiem, atmosfera w pracy jest bardzo wazna. nie masz za bardzo wyboru, albo zacisniesz zeby, albo z nia porozmiawiasz, no bo chyba z jej powodu sie nie zwolnisz

Gość gość
Wydaje mi się ,ze to pani doktor czuje jakies zagrozenie z twojej strony, sama pisałas, ze jej etat jest niepewny, i stąd Cie nie lubi.