Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BOL ZOLADKA PO ZJEDZENIU PIEPRZU NA CZCZO

Polecane posty

Gość gość

Kolezanka z pracy zrobila mi kawal I dosypala mi pieprzu do kakao. Nie jadlam nic od rana,. bylam na czczco postanowilam wiec wypic mleko z kakao. Kiedy wypilam, poczulam smak pieprzu, zaczelo mi byc mdlo I poszlam do ubikacj izwymiotowac. Pozniej bolal mnie brzuch, dodam ze mam problem z zoladkiem. Teraz niby czuje sie lepiej (to sie stalo wczoraj) ale boje sie, ze moglo to miec zle konsekwencje dla zoladka, ktory I tak jest wrazliwy. Czy po duzej dawce pieprzu moga byc przykre konsekwencje? Dodam ,ze ta osoba po prostu mnie nie lubi I okazuje to Iw taki dziwny sposob.

Gość tarrega
Nic ci nie będzie

Gość krazownick aurora
Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze, chodzić nie mogę, leżeć nie mogę, stać nie mogę, siedzieć nie mogę... - A próbowała pani wisieć?

Gość gość
taaak, umrzesz kretynko od pieprzu. pij mleko to ci przejdzie.

Gość gość
ale ja wymiotowalam z krwia!!! no sorry ale ja nie moge NIC jesc ostrego typu paprtyka, chilli, pieprz, nawet nie uzywam soli.

Gość tarrega
A to już inna gadka, w takim wypadku nie pozostaje ci nic innego jak wizyta u lekarza rodzinnego

Gość gość
tzn ja mam zespol jelita wrazliwego, wiec ja nawet keczupu nie uzywam....wiem ze to smieszne I glupie ale to prawda.

Gość gość
mam dzis prace ale nie chce do niej isc. czy moge zadzwonic do szefa I powiedziec mu ze nie przyjde?

Gość gość
ja bym szla a co c szkodzi jakas delkatna jestes

Gość gość
boże a co ma zespół JELITA wrazliwego do żoładka :O pieprz podrażnia, weź siemie lniane zmielone popijaj i tyle.

Gość zmiana zycia nalepszee
Moim zdaniem zostalas potraktowana zle. Nie powinno sie robic takich rzeczy swoim wspolpracownikom. Ja mam podobnie.Jesli zjem na czczo chilli albo inne przyprawy nawet z jedzeniem to i tak mam bol zoladka, wiec ja Ci wspolczuje.

Gość gość
oskarż koleżankę i narażenie zdrowia i życia :P masz podstawy, rzyganie krwią to poważna sprawa.

Gość goscccc
no ale nie bylam u lekarza, wiec nie wiadomo czy by mi ktos uwierzyl,wiecie ze trzeba miec jakies dowody...

Gość Aneta Gorzoww
Takich pracownikow bym wywalila na zbity pysk co robia takie swinstwa innej osobie. Absolutny brak profesjonalizmu.

Gość gość
na czczo oliwa z oliwek, siemie lniane, po jakims czasie jogurt naturalny, potem dojrzaly banan.

Gość gość
i bialy ryz na wodzie.