Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiula Cebula

Pokłóciłam się z ojcem przy obiedzie

Polecane posty

Na sam koniec rzuciłam na stół talerz z niedojedzoną zupą :) Nie zamierzam przepraszać, bo nie mam za co :) Niech wyskakuje z pieniedzy i w********a :)

Gość krazownick aurora
Podczas seansu w kinie dziewczyna szepce do sąsiada: - Wspaniale całujesz, Karolu. Czy to dlatego, że siedzimy dziś w ostatnim rzędzie? - Nie, to dlatego, że nazywam się Andrzej.

Gość gość
a nie moglas rzucic sama zupa? byloby bardziej efekciarsko:)

Gość Inkkub
sama śpisz? :)

Gość gość
o co sie poklociliscie? kazal ci jesc zupe widelcem? i najwazniejsze - JAKA TO BYLA ZUPA?!

Mogłam! Zawsze tak reaguję jak z nim rozmawiam, że na koniec rzucam czymś :( Nigdy nie miałam dobrych relacji z ojcem, w ogóle to unikam rozmowy z nim o czymkolwiek ;( w niedzielę widzi mnie ostatni raz 🖐️ nie mam zamiaru utrzymywać kontaktu z moją rodziną 🖐️

Gość gość
To i kasy nie bierz .

Nie, po prostu najpierw kazał mi coś wytłumaczyć, więc zaczęłam delikatnie i spokojnie mówić. Przerywał mi i miał wyraźnie podniesiony ton, złość aż parowała. Ahh k***a nawet nie chce mi się dalej pisać! Na koniec wstałam i walnęłam tym talerzem o stół, z grzybową zupą :D

Gość gość
Asia a wczoraj Argus ci uderzył do główki, dałaś fote piersiątek ale obiecałaś dać Łiłcie :)

Gość gość
jak ja bym chciala z moim usiąść do wspólnego obiadu i nawet się pokłócić a co! Niestety od 2 lat nie ma go z nami... :((

Gość gość
to musi byc jakis straszny furiat:(

Gość gość
ulala :) ale ty masz warunki ;) Fajniej by było gdybyś była bez fatałaszków na tych fociach :) Następnym razem musisz się poprawić Asiu

Gość gość
Masz lepszą pupe niż ta na focie?

Gość gość
dlatego ja nie jem zup same problemy tylko z nimi sa

Gość gość
Reflektujesz spotkania sponsorowane w Toruniu? Miła kolacja w dobrej restauracji, wino, potem noc w hotelu (w tym tylko 2godz seksu, obowiązkowo w gumie, w tym wspólna kąpiel, chyba ze bedziesz chciała dłużej...) Ja płace za wszystko plus 2500 zl dla ciebie. Takie miłe spotkanko RAZ w miesiącu. Co ty na to? :) Ja 29 lat, lekarz pediatra :)

jasne...już się rozpędziłam. Idź mi z tą prowokacją ! Doradźcie mi z tą pracą :( żeby nie mieć kontaktu z rodziną muszę sama zarabiać ;( ale jak kuźwa, skoro nie moge pracować na cały etat. Ja p*****le!!!!

Gość gość
fuj lekarz pediatra a sprowadza sobie d****i na hotel:O i ja potem do kogoś takiego prowadzę moje dziecko.

Gość gość
szukaj pracy dla studentow, kiny, restauracje, sklepy

Gość gość
Asia mówię poważnie, moja propozycja nadal aktualna, odezwij się, zapewniam dyskrecje SebastianDeJong10@wp.pl