Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iść samemu na studniówkęczy lepiej nie iść wcale

Polecane posty

Gość gość

Nie mam w ogóle z kim iść na studniówkę, nie mam żadnego kolegi, którego mogłabym poprosić by ze mną poszedł. Jedyna opcja to iść sama. Czy iść samemu na studniówkę czy lepiej nie iść w ogóle?

Gość gość
Ja byłam sama. I nie ja jedna.

Gość gość
a jakis brat, kuzyn? samemu troche głupio, z drugiej strony to jedyna taka impreza w zyciu :)

Gość gość
u mnie nikt nie był sam... Jak bedziesz tanczyla poloneza ?? Sama? Jak przy stoliku ebdziesz siedziala z parami a miejsce dla Twojego partnera bedzie wolne ? Miejsca sa parzyste .. No nie wiem a z jakimś kuzynem nie możesz iść ? Jak można nie miec ani jednego kolegi >!

Gość gość
Nie mam ani brata ani kuzyna w takim wieku :(

Gość gość
Umnie na studniowce polowa dziewczyn z klasy byla sama, miejsca przy stole ukladalismy sobie sami (dostalismy plan stolu), poloneza mozna bylo tanczyc tylko z kims z trzeciej klasy od nas ze szkoly (tanczyl kto chcial, bez przymusu). Lepiej isc samemu niz z kims calkiem obcym, u nas jedna kolezanka przyszla z kolega i byla zla, bo musiala sie caly czas nim zajmowac, bo glupio bylo jej zostawic go samego i pojsc tanczyc z kolega z klasy, czy nawet w kolku z dziewczynami.

Gość pisarz miłości
to idź z wujkiem :classic_cool:

Gość gość
"Jak bedziesz tanczyla poloneza ?? Sama?" Tańczyłam z kolegą z innej klasy. Zresztą nawet te dziewczyny, które 'przychodziły z kimś z zewnątrz poloneza tańczyły z kimś ze szkoły. Jak przy stoliku ebdziesz siedziala z parami a miejsce dla Twojego partnera bedzie wolne ? Miejsca sa parzyste .." Bzdura. :D Miejsca są ustalone według listy gości. U mnie tak jak u kogoś wyżej sami sobie ustalaliśmy kto koło kogo siedzi.

Gość gość
"u nas jedna kolezanka przyszla z kolega i byla zla, bo musiala sie caly czas nim zajmowac, bo glupio bylo jej zostawic go samego i pojsc tanczyc z kolega z klasy, czy nawet w kolku z dziewczynami." U nas jedna dziewczyna przyszła z kolegą kolegi jej koleżanki. Nawet nie znała jego imienia. :classic_cool: