Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobiko29l

Czy normalna nastolatka moze pokochać duzo starszego faceta

Polecane posty

Gość bobiko29l

Chodzi o hipotetyczna dziewczynę w wieku 16-19 o naturalnym typie urody,inteligentna z normalnego domu.Czy taka dziewczyna może pokochać 10-15 lat starszego faceta? Zawsze się słyszy ze w takie związki wchodzą naiwne lub rozrywkowe dziewczyny albo z patologicznych domów.

Gość gość
A po co Ci nastolatka? Boisz sie dojrzalych kobiet?

Gość gość
nawet jesli pokocha to jak myslisz na jak dlugo? ja ci odpowiem na b.krotko rozwija sie dorasta i chce zyc tak jak zyc w tym wieku powinna wiec starszy facet na koncu bedzei juz tylko potrzebny do sponsorowania jej coraz wiekszych zachcianek i nie ludz sie ze bedzie inaczej :) wiem znam z autopsji ;)

Gość gość
moglaby, gdy mialaby pewnosc, ze nie chce ja tylko posuwac i traktowac jak szmate z metka, ale mialaby obawy a nawet opory zaryzykowac, bo wiele sie slyszy ile takich starszych facetow lubi sobie wykorzystywac glupie nastolatki i sie nimi bawic, zalezaloby duzo od tego faceta, jego podejscia, zachowania, osobowosci

Gość misiu gogo
pokochac moze (albo raczej: zakochac sie). ale srodowisko takie zwiazki z reguly niszczy i malo kto to moze wytrzymac :(

Gość misiu gogo
poza tym, powodzenie zwiazku z duza roznica wieku jest uzaleznione nie tyle od tej roznicy chronologicznej samej w sobie, ale na ile te dwie osoby beda do siebie zblizone poziomem intelektualnym oraz podejsciem do zycia. np. w pierwszych fazach zakochania 30-latek i 18-latka moga sie swietnie dogadywac, zreszta w poczatkowych fazach zwiazku wiekszosc czasu z reguly uplywa na czyms innym niz rozmowach ;) ale jak to pierwsze oczarowanie zacznie powolniec, to moze okazac sie, ze 30-latek nie ma o czym rozmawiac z 18-tka, albo wrecz, ze ona nie rozumie w ogole jego konceptow myslowych.

Gość gość
ale to nie chodzi o to czy facet będzie fajny czy nie, bo takiego może znaleźć w swoim wieku :D prawdopodobnie jej się zmieni za pare lat i to facet zostanie na lodzie,bo ona będzie wciąż mloda i pelna zycia a on? 30pare lat, czas najwyzszy na ustatkowanie i mniejsza szansa na spotkanie kogos fajnego-bo wszystkie będą zajete

Gość misiu gogo
niekoniecznie 'prawdopodobnie" jej sie zmieni. tak samo moze jej sie zmienic z rownolatkiem. poza tym czesto jest tak, ze ludzie nie "szukaja" drogiej osoby wsrod takiej czy innej grupy wiekowej, tylko przypadkowo kogosp poznaja. zwiazku rozpadaja sie z reguly ze wzgl. na zupelnie inne aspekty niz wiek, lub roznica wieku.

Gość misiu gogo
a szansa na spotkanie kogos fajnego jest zawsze. lub na niemoznosc poznania nikogo. malo to 20-latkow, ktrorzy teoretycznie sa w najlepszym wieku, wiec powinni byc rozrywanie na lewo na prawo, a sa samotni i twierdza, ze nie moga sobie nikogo znalezc?

Gość bobiko29l
uppp

Gość gość
misiu gogo a szansa na spotkanie kogos fajnego jest zawsze. lub na niemoznosc poznania nikogo. malo to 20-latkow, ktrorzy teoretycznie sa w najlepszym wieku, wiec powinni byc rozrywanie na lewo na prawo, a sa samotni i twierdza, ze nie moga sobie nikogo znalezc? xxxx Bo ich rówieśniczki chcą luksusów na które stać zwykle faceta powyżej 30 a nie studenta czy kogoś ledwo po szkole średniej.

Gość gość
ja bym nie chcial takiej mlodej dzewczyny na stale poniewaz to by ja bardzo ograniczalo, ona musi poznawac mlodych facetow, miec kilka przygod zeby sama wyrobila sobie zdanie o facetach o sexie, niech sama tego doswiadczy spontanicznie bedac z duzo starszym facetem nie bedzie tego miala, on przeciez nie pozwoli na wysoki, a nie bedzie mogl sobie pozwolic na utrate jej, bo przeciez sam ma sporo lat wiec bedzie ja ograniczal a ona ktoregos dnia dojdzie do wniosku ze tyle stracila i bedzie chciala sorobowac sexu z innymi jestem facetem, na pewno takie dziewczyny by mnie pociagaly, ale wiem ze dlugi zwiazek z taka dziewczyna to problemy i dla niej i dla mnie no chyba ze taka mloda interesuje romans, wysokok, to czemu nie, tyle ze zawsze istneje ryzyko ze sie zakocha i potem beddzie coraz wiecej problemow z tego wiec nie, 22 lat wzwyz ok pod warunkiem ze nie dziewica, wtedy chetnie :)

Gość gość
"moglaby, gdy mialaby pewnosc, ze nie chce ja tylko posuwac".. tu jest całe sedno sprawy!!!

Gość gość
Normalna nastolatka nie może pokochać dużo starszego faceta i nie ważne czy jest z dobrej rodziny czy patologicznej, jak kocha takiego faceta, to jest od razu nienormalna.