Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie zakładający prowokacje i stali bywalcy forum to nieszczęśliwi ludzie

Polecane posty

Gość gość

Prowokatorzy i takie osoby jak Maciek B, Fiku mikuuu + kilkanascie innych prawików i nieszcześników to ludzie bardzo smutni, z problemami. Tak, mają poważny problem, są zagubieni, próbują na siebie zwrócić uwage tylko po to BY KTOŚ Z NIMI POROZMAWIAŁ... W realu nie mają znajomych, przyjaciol (lub mają ale fałszywych lub czegos im brakuje), mają kompleksy, są sfrustrowani, Kafe i inne fora to okno na świat, możliwość porozmawiania i wyrzucenia z siebie gnoju. Dlatego nie atakuje Maćka, wiem że to nieszczęśliwy człowiek, brakuje mu czegoś w życiu, jest nierozumiany, pragnie miłości i odrobiny uwagi.

Gość gość
a ty psycholog ?

Gość gość
podstawowe pytanie - ilu tu rzeczywiście siedzi ludzi ? ilu z nich się wypowiada? jak dla mnie to 1, max 2 osoby + ja :D

Gość misiu gogo
a ty autorko postanowilas wlasnie tym wpisem wyrzucic cos z siebie? ;) . najlatwiej widziec zdblo w oku blizniego ;)

Gość gość
tak to prawda :classic_cool:

Gość gość
nie ktorzy fajni sa ci stali bywalcy Maciek jest spoks :)

Gość gość
Maciuchno, a co na kolacjum polecasz ?

Gość gość
chciałam to zdementować,jestem stałą bywalczynią i zupełnie nie czuję się nieszczęśliwa,cafe poszerzyło mój swiatopogląd :),a bywam tu bo się odmóżdżam po pracy,proste i oczywiste.

Gość gość
jakby ci placili tyle co niektorym nickom[zatrudnieni np.studenci czy inni kretyni] to tez bys tu systematycznie pisal.

Gość gość
Autorko ty wyglądasz na jedno i drugie, założyłaś temat i jęczysz, łzy wylewasz nad rzekomo czyimiś problemami jakby to twoi najbliżsi byli, tą pseudotroską sama się dowartościowujesz :-D

Gość gość
no właśnie choć umowę-zlecenie by cafe dała :P!

Gość gość
Goście poczuli się juz przez autorke urażeni bo napisała prawde o kafe z****ch :D C***y i puste lale bez normalnego życia (80%) , normalni ludzie (20%) :O 🖐️

a co powiedzieć o autorze/autorce topiku? | to osoba, która siedzi tu non stop, zna wszystkich użytkowników i projekty, łyka prowokacje i jeszcze się tym podnieca. | musi być bardzo nieszczęśliwa i nie mieć życia w realu :classic_cool:

Gość 3t4we
@27.09.13 [zgłoś do usunięcia] ...sto lat temu :D:D:Dnawet łyknęłam prowo jednego durnia stąd,co to pisał jaki to pikny,bogaty,i same ach i och , a po przejściu na priw okazało się,że to projekt, mieszkający z mamusią:D:D:Di żyjący z pieniędzy rodziców :D:D co napisał dopiero n******y :D:D

Gość Czandra21
Stali bywalcy forum to nieszczęśnicy i ja też jestem takim nieszczęśnikiem.

Gość SmakowiteJabłuszko
A ja tu jestem od niedawna i czasami jestem zszokowana widząc jakie głupoty niektórzy piszą...

Gość gość
no bo to jest zabawa natym forum,jedni zakładają tematy i piszą sami z sobą,inni,są naprawdę samotni i też się udzielają,ale w sumie to tutaj jest tylko kilka osób które zmieniają niki,treść i forma taka sama.

Gość gość
no dalej, krytyka jest wskazana,podajcie tytuły,które są głupawe???